Aktuális

Alaposan átmosta minden testrészét, két nap alatt felvásárolták a fürdővizét – 18+

Bors

Létrehozva: 2019.07.05.

<p>Belle Delphine mindig is szívesen osztott meg magáról pikáns, erotikus képeket, most pedig saját fürdővizét kezdte el árulni, amiben alaposan megmosta minden testrészét.</p>

Forrás: Instagram

A Belle Delphine néven ismert Instagram-sztár, kilencezer forintnyi fontért árul egy tégelynyi fürdővizet, amiben állítása szerint alaposan megmosta minden testrészét.

A húszéves lány mindig is szívesen osztott meg magáról pikáns, erotikus képeket, melyeken úgy néz ki, mintha egy japán rajzfilmből lépett volna elő. Mivel Delphine-nak már majdnem 4 millió követője van az Instagramon, úgy gondolta, ideje berobbannia az üzleti életbe is, és egy saját fürdővizét dobott a piacra, mondván ennél egyedibb és személyesebb dologgal nem is tudna kedveskedni a rajongóinak.  

A hirdetést még csak néhány napja – 2019. július másodikán – adta fel, de máris elkelt a teljes készlet – 500 darab tégely – a megjelenése óta.

– Valójában csak valami nagyon vicces és abszurd dolgot akartam eladni, nem hittem volna, hogy ekkora sikere lesz – mondta Delphine meglepetten, aki nem győzi hangsúlyozni, a folyadékot tilos meginni, mert valóban abban fürdöt, és tele van vegyszerrel. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek