Az élénkvörös színű paradicsom tartalmazza a legtöbb gyógyító hatóanyagot. Gyulladáscsökkentő, tisztítja a vért, javítja az anyagcserét, segíti a máj és a vesék működését. Fontos vitaminokkal (C-, B1- és B2-vitamin) és ásványi anyagokkal látja el a szervezetünket, bőrünket szebbé, fiatalosabbá teszi. Rendszeres fogyasztása csökkentheti számos betegség: magas koleszterinszint- és vércukorszint, szív-érrendszeri és daganatos megbetegedések, stroke kialakulásának a kockázatát. Csökkenti a stresszt. Külsőleg is nagyon hatékony, nehezen gyógyuló sebeknél, pakolásként: egy darab nyers paradicsomot tegyünk a begyulladt részre, hagyjuk rajta pár órára (akár egy éjszakára). A keléseket, gennyes részeket megtisztítja, és csillapítja a gyulladást. Regenerálja a napégette bőrt. Májfoltok, szeplők halványítására, pattanásra, rovarcsípésre is jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.