A savas hatás miatt a fog felszíne érdes lesz a fehérítés után, a fogzománc sérülhet, a szennyeződések könnyebben megtapadnak a fog felületén.
A gyümölcsben lévő citromsav károsíthatja a fog felszínét, hisz a fogból kalciumot kivonva roncsolhatja a zománcot.
Hatékonyságát a bennük található szemcsék adják. Az apró szemcsék leradírozzák, ledörzsölik a fogak felszínén található elszíneződéseket, ám pont ennek a dörzsölő hatásnak köszönhetően a fogak védőrétegét is koptatják.
Magas koncentrációban tartalmaznak valamilyen fehérítő anyagot, de a kezeléseknél semmi sem védi a fogínyt.
A szemcsék koptathatják a fog felső rétegét, de könnyen felsérthetik az ínyt is, melynek gyulladása akár a fogak elvesztéséhez is vezethet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.