Aktuális

Várpalotai kettős gyilkosság: Masszázs közben fojtotta meg a szerelmét Zsolt

B. B.

Létrehozva: 2019.05.16.

Sokkoló részletek derültek ki a várpalotai kettős gyilkosságról. Az anyának és kisfiá­nak azért kellett meghalnia, mert B. Zsolt nem tudta tolerálni az egymás iránt érzett szeretetüket.

Életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványoz az ügyészség a várpalotai kettős gyilkosságot elkövető B. Zsolt ügyében. A vádiratból több, eddig nem ismert részlet derült ki a közfelháborodást kiváltó rém­tettről. B. Zsolt 2018 tavaszán, a munkahelyén ismerte meg a nála tizennyolc évvel fiatalabb Enikőt, akivel jú­liusban össze is költöztek. Enikő lakásában éltek, velük lakott a nő kisfia, Gergő is. Ám B. Zsolt féltékeny volt a kisfiúra, ezért Enikő szeptember közepén közölte a férfival, hogy szakítani akar, majd két nappal később gyermekével együtt a volt élettársához, Gergő édesapjához költözött.

B. Zsolt ebbe nem tudott belenyugodni, de közeledését a nő visszautasította. Enikő végül beleegyezett, hogy amikor hátramaradt dolgaikért visszamennek a Baglyas-szőlőhegyi házba, a férfi elbúcsúzzon tőle. B. Zsolt tavaly szeptember 27-én, késő délután érkezett a házhoz. Enikő fejfájásra panaszkodott, ami miatt a férfi a kanapén mellé térdepelt, a halántékát masszírozta, majd hirtelen két kézzel megragadta a nő nyakát, és megfojtotta őt. Ekkor ment be a szobába Gergőke, aki sírva édesanyját szólítgatta, és felmászott mellé a kanapéra. Erre a férfi megragadta, a gyerekszobába vitte, és egy konyhakéssel őt is megölte.

– Bár fiatal volt Enikő, de nagyon jó anya volt, imádta a kisfiát. Ez volt élete legerősebb és legfontosabb kapcsolata, és sosem maradt volna olyan férfi mellett, aki nem fogadja el a kisfiát – mondta a Borsnak a nő egyik barátja. – Azt hallottuk, hogy Gergőre úgy találtak rá, hogy a kés még a mellkasában volt. Milyen beteg elme képes ilyenre? Reméljük, hogy sosem jön ki a börtönből. Ha mégis, hát mi megvárjuk – tette hozzá vészjóslóan a barát.

Enikő élettársa, a kisfiú apja mindenképpen el akar menni a bírósági tárgyalásokra.

– Az összes tárgyaláson ott leszünk. A családunk a tettes szemébe akar nézni, és akkor is ott leszünk, ha egyszer kiengedik. Bár a tettéért úgy sincs méltó büntetés, mert Enikőt és a kisfiamat semmi nem hozza vissza – mondta a gyászoló férfi.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek