Aktuális

Hatmillióval akarták lehúzni Kordáékat

K. Sz.

2019. április 9. kedd 05:20

A sztárság árnyoldalát is meg kell tapasztalnia a Balázs Klári, Korda György párosnak. De szerencsére jó emberismerők, így gyorsan ki tudják szűrni azokat a rajongókat, akik meg akarják rövidíteni őket.

Forrás: Csányi Krisztina

A rajongók többféleképpen viszonyulnak kedvenc sztárjaikhoz. Akadnak, akik csak csendben csodálják őket, míg mások minden koncertjükön megjelennek, egyesek plátói szerelmet éreznek irántuk, míg me­gint mások túlmennek egy egészséges határon, és a magánszférát durván megsértve zaklatnak. A Korda-Balázs házaspár több évtizedes munkássága alatt, szinte majd mindegyik esetre volt már egy vagy több példa. De mind közül az idegesíti fel a legjobban a híres párost, amikor hülyének nézik őket az emberek. 

Pofátlan emberek

– Az internet elterjedésével nagyon sokan keresnek meg minket a legnagyobb közösségi oldalon. Többnyire kedves rajongói üzenetek kapunk, amelyek kifejezetten jólesnek. A közelmúltban azonban érkezett egy szemtelen megkeresés: már nem tudom pontosan, milyen indokkal, de az illető közölte, hogy neki 6 millió forintra lenne szüksége és mivel nekünk biztos van, ezért adjunk neki. Na­gyon felhúztam magam, mert azt gondolom, vannak határok, amiket be kell tartani. Gyurikámmal mi szórakoztatjuk a közönséget, számtalanszor léptünk már fel jótékonysági eseményeken és szívesen segítünk is másokon, de ezeket nem verjük nagy dobra, nem ezzel akarjuk növelni a népszerűségünket. Az ilyen típusú megkeresések azonban dühítőek számomra, nekünk is keményen meg kell dolgoznunk a pénzünkért, nem beszélve arról, hogy eszembe sem jutna egy vadidegenre „csak úgy” ráírni, hogy ne haragudj, de adjál már 6 milliót – fakadt ki Klárika a Borsnak. 

Bizony a sztárpárnak már nem egyszer szembe kellett néznie a nyerészkedőkkel, évekkel ezelőtt a legendás Korda-villa ajtajáról is leszereltették a kapucsengőt, mivel egy számukra ismeretlen ember rendszeresen zaklatta őket. Ez a férfi is milliókat akart kicsalni tőlük mondvacsinált indokokkal, szerencsére azonban mind Korda György, mind Klárika résen van. 

Kemény asszony

– A legtöbb szélhámosnak tűnő ember beteg családtagjával próbál a szívünkre hatni. De volt olyan hölgy, aki a lányának szeretett volna pénzt kérni, hogy házat vegyen neki, mert szerinte csak így tudja jól férjhez adni. Nem tudom, mi játszódik le ezeknek az embereknek a fejében, talán túlságosan is jólelkűek vagyunk, és ezt érzik meg ezek a haszonlesők. Két nő helyett is dolgozom, hiszen nem csak fellépek és karban tartom a hangomat, de az otthonunkban is én vezetem a háztartást. Mindent én csinálok otthon már négy évtizede. Sokat dolgozunk mi is a pénzért –hangsúlyozta Korda György párja. 

Megdolgoznak a pénzért

A házaspárnak már 2020-ra is telik a naptára, hihetetlen, hogy mennyien várják őket. Egy dolgot nem vállalnak már csak el, nem szeretnének újra Amerikában fellépni. – Számtalanszor voltunk már ott, mindig nagyon hálás volt a közönség, maradhattunk volna is, de szó sem lehetett róla. A repüléssel még mindig nem sikerült megbarátkoznom, kifejezetten szorongok – mesélte Klárika.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gulyás Gergely a Ryanair-vezérről: Aki fiatalon túl sok alkoholhoz jutott, ennek felnőtt korban is nyoma marad

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

life.hu

Senki se fogyasszon belőle! Szennyezett lehet az Aldi egyik terméke

mandiner.hu

Joó István (Mandiner): Hazáért és honoráriumáért háborog Kálmán Olga

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenül hintázik az almamellű álomnő

metropol.hu

Hátborzongató jelentés: véresen komoly problémát okozhat az Elf Bar

travelo.hu

Új szolgáltatásokkal segítik a kisgyerekeseket Ferihegyen

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

life.hu

"Bárcsak egy pohár whiskyvel a kezemben halnék meg!" - Híres nők, akik imádják a barna aranyat

borsonline.hu

Újabb döbbenetes hírek a belvárosi épületomlásról: Megszólaltak a szemtanúk – videó

További cikkek

Tragédia

Újabb tragédia: hatéves lányával fulladt tóba egy anya Mosonmagyaróvárnál

Omlás

Megtudtuk, ki a legsúlyosabb sérültje a belvárosi épületomlásnak