Aktuális

Papi áldással motor eladó

Hu-Zo

Létrehozva: 2019.02.28.

Ön látott már papot menő motoron, reverendában róni az utakat? Hodász András katolikus pap imádja a benzin szagát és a lóerőket, még a temetésekre is két keréken érkezik. Még csak átöltöznie sem kell: felcsapja a reverendát a hátára. Ám András atya most úgy döntött, megválik szeretett Ducatijától, de azt sem hétköznapi módon teszi. Egy biztos: Isten áldása kíséri majd a gép új tulajdonosát.

„Drága Testvérek! Mély fájdalommal, de az Úr akaratában megnyugodva megválok szeretett Ducatimtól, financiális okokból. Arra gondoltam, hogy mi­előtt odaadom egy kereskedőnek, aki arcátlanul alacsony áron venné át tőlem, hogy rövid időn belül meggazdagodjon, meghirdetem az ismerőseim között, méghozzá a testvéri szeretet és az egyház iránti szolidaritás je­gyé­ben, orcapirítóan magas áron! (Extrák: papi áldás és mozgásérzékelős szenteltvízhintő gyalogosok ellen)” – áll a vicces Facebook hirdetésben.

– Rá kellett jönnöm, hogy Budapesten jobban járnék egy kisebb robogóval, amivel például Angyalföldről Csepelre, egy te­metésre menve az autók között jobban elférek. A papi reverendát fel tudom csapni a vállamra, arra ráveszek egy kabátot, és úgy motorozom. Ami pedig a kiírásomat illeti, a hívek is jobban elfogadnak egy szellemes lelkészt – nevetett András.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek