Aktuális

Bosszúból meggyilkolta, és kiszívta a hatéves unokahúga vérét a sértődős asszony - 18+

Bors

Létrehozva: 2019.02.15.

Az indiai Vanthala Rasmo hatéves unokahúga nyakán ejtett sebből itta a vért, amikor elfogták a feldühödött falubéliek.

Forrás: Pixabay

A harminc éves asszony azért vágta el a gyermek torkát, mert előzetesen összeveszett bátyjával, aki befogadta őt, míg rendeződik viszonya férjével.

A gyilkosság napján azonban a kislány, Korra Anitha édesapja azt kérte húgától, hogy most már költözzön haza férjéhez, hiszen megoldódni látszódott házasságuk. A nagynéni ezen azonban annyira megsértődött, hogy megfenyegette bátyját: meggyilkolja a gyermekeit, ha kiteszi őt a házukból.

A férfi azonban nem vette komolyan Rasmo fenyegetőzését, nem hitte volna, hogy a nő képes bántani két ártatlan kislányt.

Ramso azonban elcsalta áldozatát, és annak négy éves húgát, Sandhyát az erdőbe tűzifát gyűjteni. Amikor elég messze kerültek a falutól, a nagynéni egy konyhakést rántott elő, és elvágta az az idősebb gyermek torkát. A halálra rémült Sandhya végignézte az egész gyilkosságot, de hihetetlen módon volt annyi lélekjelenléte, hogy elfusson nagynénje elől.

A faluban elmondta a felnőtteknek, hogy mit látott, azok pedig azonnal a nő után eredtek. Amikor odaértek, Rasmo állítólag a gyermek nyakán ejtett seben keresztül szívta ki a vért a kislány testéből. A hatéves Korra Anitha ekkorra már halott volt.

Woman who 'slit niece's throat and sucked her blood out' faces murder charge

A woman who allegedly slit her six-year-old niece's throat before sucking blood from the wound has been arrested. Vamthala Rasmo, 30, faces a murder charge over the death of her niece, Korra Anitha, who she allegedly killed in her home village of Lakeyuputta after getting into a row with the child's mother.

A feldühödött emberek elkapták a gyilkos nőt, és a helyszínen egy fához kötözték, így várták meg, amíg odaér a rendőrség. Ha bűnösnek találják, Vamthala Rasmot a gyermek meggyilkolásában, és vére kiszívásában, minden bizonnyal halálbüntetés vár rá.

(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek