Aktuális

Bejelentette, hogy valaki illegális dolgot művel a házukban: ő volt az

Bors

Létrehozva: 2019.02.25.

Forrás: Illusztráció/Pixabay

Nem kell ahhoz Amerikába utazni, hogy szokatlan bejelentéseket szenvedjenek el a diszpécserek, de az Egyesült Államokban, az arkansasi Van Burenben mégis egy kiemelkedően elképesztő hívás érkezett a 911-es vészbejelentőn.

Egy 18 éves fiú érezte szükségét annak, hogy bejelentse, a lakásukban valaki illegálisan fogyasztott alkoholt. Ez a valaki nem más volt, mint maga a telefonáló. Az Egyesült Államokban 21 éves kortól lehet legálisan alkoholt fogyasztani, amit a fiatal fiú is pontosan tudott, de mivel rettenetes napja volt, leitta magát. Aztán még a részegsége közben jött a megbánás is, ekkor tárcsázta a rendőrséget.

A kiérkező rendőrök látták, hogy a fiatal ittas, amit nem is titkolt, amikor az égbe emelt kezekkel elindult a tisztek felé. Ugyan a rendőrök próbálták meggyőzni arról, hogy inkább pihenje ki magát, de erről ő hallani sem akart, mivel bűnt követett el, amiért bűnhödni akart. Így váljon valóra minden kívánsága, hiszen végül csak bevitték őt is a fogdára, ahol nyilvános részegeskedésért ült hat órát, azaz pontosan annyit, amennyit a hatóságok minimálisan kiszabnak egy ilyen tettért. Mivel nem akarták fokozni a feltehetően amúgy is erős fejfájását, a nevét végül nem hozták nyilvánosságra.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek