Aktuális

Összeesett a tárgyalásán az inárcsi családsegítő meggyilkolásával vádolt férfi

B. B.

Létrehozva: 2019.01.30.

Mentőt kellett hívni ahhoz az exrendőrhöz, aki az inárcsi hivatalban brutális kegyetlenséggel végzett a rajta segíteni próbáló szociális munkáson júliusban. A férfi bűnösnek vallotta magát, majd a vallomás közben összeesett.

Forrás: Bors

Mint azt a Bors korábban megírta, a 63 éves Cs. Attila hitelválságba került, gondjain a családsegítőként dolgozó T. Andrea próbált segíteni: segélycsomagot szerzettneki, és abban is igyekezett segíteni, hogy megtarthassák lakásukat és a gyermekeket is. Azonban nagy bajba került, ugyanis kiderült, hogy felesége végleg elhagyja őt.

A férfi agya ekkor teljesen elborult, berontott Andrea irodájába, és a magával vitt késsel több szúrással végzett a családanyával, majd a hivatal egy másik szobájába sétált, és közölte, hogy mit tett.

Attila megtört arccal lépett a terembe, senkire nem tekintett, végig maga elé nézett. Andrea rokonát, bár értesítették a tárgyalásról, be is idézték, azonban nem jelent meg, ahogyan gyilkosának a rokonai sem.

Attilát engedély nélküli fegyver és lőszertartással és gyilkossággal vádolták, a férfi mindkét vádpontban azonnal bűnösnek mondta magát, elcsukló hangon kért bocsánatot:

- Nagyon sajnálom. Szeretnék bocsánatot kérni az elhunyt hozzátartozóitól, családjától és barátaitól is. Szeretnék az áldozattal helyet cserélni - mondta dadogva. A vallomástétel közben a férfi elsápadt, rosszul lett, le kellett ülnie, a bíró szünetet rendelt el, de Attila még a szünet előtt a padlóra zuhant, összeesett, a bíró pedig azonnal mentőt hívott hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek