Aktuális

Naponta sírnak a gyerekek, hadd hívják fel édesanyjukat a mennyországban

Bors

Létrehozva: 2019.01.09.

Forrás: GoFundMe

A 28 éves Ashley Grundy árván maradt gyermekei szinte naponta könyörögnek nagyszüleiknek, hadd hívják fel anyukájukat a mennyországban.

A fiatal édesanyja holttestét a nagyszülők találták meg londoni lakásának hálószobájában újév reggelén, amikor a hat- és hároméves gyermekeket hazavitték.

– Elmondtuk a gyermekeknek, hogy az édesanyjuk meghalt, és most a mennyországban van. Azt kérdezték, hogy felhívhatják-e, mert már nagyon hiányzik nekik, és szeretnének vele beszélni. Azt kellett mondanom, hogy nem, mert odafent nincs telefon – mondta az 51 éves nagymama Sarah Grundy.

A rendőrségnek egyelőre nem sikerült kideríteni a fiatal anya halálának okát. Az újabb vizsgálatra még tíz hetet kell várni, ami remélhetőleg magyarázatot ad a tragédiára.

A családtagok december 31-én beszéltek Grundyval utoljára, akkor azt mondta, hogy nem érzi túl jól magát, és inkább otthon marad pihenni. Amikor éjfélt ütött az óra, már nem vette fel a telefont, a nagyszülők azt gondolták, hogy alszik vagy csupán túlterhelt a hálózat, ezért nem érik el.

Másnap reggel 7-kor vitték haza a gyermekeket.

Trying to put smiles on the faces of Lailani & Maverick now growing up without their Mother 💔 Lailani is asking so many questions about her Mum.

Posted by Ash Sethi on Tuesday, January 8, 2019

A gyászoló nagyszülők nem voltak felkészülve arra, hogy újabb két kisgyermeket kell majd felneveliük, így a GoFundMe oldalon keresnek támogatókat, hogy ruházni és iskoláztatni tudják az árván maradt unokákat. A gyermekek édesapjáról nincs információ.

(via Metro)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek