Aktuális

Doktori munkáján dolgozott a kollégiumi tűzben elhunyt férfi

Bors

Létrehozva: 2019.01.28.

A négygyermekes édesapa az egyik fővárosi egyetemen végzett doktori munkája miatt minden héten egy napot Budapesten töltött. Ilyenkor a Károli Gáspár Református Egyetem Ráday utcai épületében szállt meg, az egyik vendégszobában. A közel kilencven ott tartózkodó közül egyedül ő nem tudott elmenekülni a pillanatok alatt felcsapó lángok elől. Holttestét az egyik lépcsőfordulóban találták meg – írja a Blikk.

– Nagyon szerette az életet, a családját, feleségét, gyermekeit. Gondoskodó, figyelmes, gyöngéd férjként ismertem meg, akinek mindig van egy-egy jó szava, kedves mozdulata. Nemcsak részt vett a négygyermekes család mindennapjaiban, hanem rajongott a feleségéért és a lányaiért. Amolyan mesélős édesapa volt, aki nemcsak tanulta a népi mesemondást, hanem élte a gyermekeivel. Akinek volt türelme odatelepedni a gyermeki játék- és képzeletvilágba, és lelkesen építeni a fakockákat, játszani a playmobilfigurákkal és keresgetni a további játékhoz szükséges mütyüröket – idézi a Blikk a férfi barátjának búcsúztatóját parokia.hu oldalról.

– Maga volt az életöröm. Nagyon szerettem vele beszélgetni, feltöltődtem már akkor is, ha csak a közelében voltam. Megfontolt, nyugodt, nagyon bölcs ember volt. Kevés ilyen kiegyensúlyozott embert ismerek. Nagyon nehéz róla múlt időben beszélni. A gyermekeit és a feleségét nagyon-nagyon sajnálom, mert ők így hatan egy annyira szép, harmóniát árasztó megbonthatatlan egységet alkottak – emlékezett egy másik barát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek