Aktuális

11 év után jött rá, hogy valójában férje volt titokzatos megmentője

Bors

Létrehozva: 2019.01.31.

<p>Sokkoló felfedezésre jutott egy taiwani nő, amikor kiderítette, hogy a donor, aki vérével megmentette az életét 11 évvel ezelőtt, valójában a férje.</p>

Több mint egy évtizede Lin Xiaofen súlyos autóbalesetet szenvedett, aminek következtében vérdonorra volt szüksége, hogy életben maradhasson. Szerencséjére kapott is, méghozzá tíz egységet, plusz két egység izolált vérlemezkét, ennek köszönhetően pedig sikeresen stabilizálták állapotát.

Két évvel ezelőtt, amikor a pár már két éve együtt volt, a nő mesélt halálközeli élményéről az eredetileg Hsinchuból származó gombóckereskedő kedvesének, Lian Zhicengnek. A történet hallatán a férfi még poénosan meg is jegyezte, hogy könnyen megeshet, az az életmentő donor ő volt, mivel rendszeresen ad vért.

Ez volt az a pont, amikor a nőnél beindult valami, és elképesztő kíváncsiságától hajtva megpróbálta kideríteni, kitől kapta a vért, azaz kinek köszönheti életét. Lin el is ment a helyi vérellátó központba, és kérvényezte egykori donorának beazonosítását. A válaszra nem is kellett sokat várni, kiderült, hogy aki 11 éve vért adott a nőnek, az nem más, mint „Lian úr Hsinchuból”.

A párt lesokkolta a hasonló név, ugyanakkor izgatottan követték le annak a bizonyos Lian úrnak az azonosító számát, ami végül alátámasztotta, hogy a donor és a férj ugyanaz a személy.

A szerelmesek elmondása szerint valahogy mindig éreztek egymás között valamiféle telepatikus kapcsot, még mielőtt kiderült volna az életmentő donor kiléte. Sőt, a férfi azóta úgy ösztönöz másokat a véradásra, hogy „esélyes, hogy a leendő kedvesed életét mented meg vele”.

(Unilad)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek