Aktuális

Top7 ajándék, aminek senki sem örül

Bors

Létrehozva: 2018.12.23.

Remélhetőleg már minden karácsonyi ajándékot beszerzett a fa alá, de mindig akad valaki a családban, vagy a baráti körben, akinek évről évre nehezebb jó meglepetést választani. Az utolsó pillanatban már bármi megteszi, csak legyen valami gondolata azonban nem jó tanácsadó.

7. Zenélő játék

A mindenféle hanghatásokra képes tárgyak elsősorban nem annak okoznak fájdalmat, aki kapja – hiszen többnyire a gyerekeket lepik meg vele –, hanem a környezetében élőknek. Ezek a játékok igazából már néhány órával a kicsomagolásuk után a legidegesítőbb dologgá válhatnak a házban. Szóval, ha csak nem akar direkt kitolni a megajándékozott családjával, válasszon mást.

6. Élő állat

Németországban már évek óta nem adnak örökbe kutyát a menhelyek karácsonykor. Túl sokszor kerültek vissza rövid időn belül. A kisállatvállalás egy felelős és tervezett döntés kell, hogy legyen. Azt is ki kell próbálni, hogy allergiás-e az állatra bármelyik családtag.

5. Gyertyatartó

Vannak olyan tárgyak, amik kimerítik a személytelen ajándék fogalmát. Sajnos a gyertyatartó pont egy ilyen, főleg, ha még karácsonyi mintás is. Akkor az ember nem tudja egész évben használni, csak decemberben vehető elő.

4. Nyakkendő

A nőknek vehető legborzasztóbb meglepetésekről már esett szó, és a férfiaknál is vannak tabuk. Az egyik ilyen a nyakkendő. Rosszalló célzásnak is veheti a megajándékozott fél, hiába adják a legjobb szándékkal. Meg nehéz eltalálni a színt és a mintát, ha nem ismeri a másik ruhatárát.

3. Narancsbőr és stria elleni krém

Mielőtt bármilyen kozmetikumot vásárolna ajándékba, gondolja végig: ön örülne-e annak, ha valaki megjegyzéseket tenne a külsejére? Valószínűleg sok nőnél válóok lenne, ha narancsbőr vagy terhességi csíkok elleni krémet kapna a párjától.

2. Pulcsi

Igen tél van és hideg. Egy meleg pulóver ilyenkor jól jön, de nagyon nehéz eltalálni valaki ízlését. Mára a karácsonyi mintás pulcsik inkább csak viccek, mint sem valódi ajándékok. Sokan sportot űznek belőle, ki tud rondábbat venni a családtagjainak.

1. Mikró

Hasznos és praktikus ajándéknak tűnhet, de valakinek csak azért, mert nincs mikrója, vagy éppen lepukkantnak látszik a jelenlegi mikrohullámú sütője, biztosan nem jó ötlet venni egyet. Akár sértésként is elsülhet, és még drága ajándék is. Háztartási gépet meglepiként csak akkor érdemes venni, ha biztos benne, hogy aki kapja, kifejezetten erre vágyik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek