Rizzsel, sóval ellenőrizhető az olaj

Rizzsel, sóval ellenőrizhető az olaj

konyha
PUBLIKÁLÁS: 2018. december 11. 10:30
Bors

Az olaj hőfoka nagyon fontos, ha tökéletes ételt szeretnénk az asztalra tenni, mivel ha túl korán tesszük bele a sütnivalót, akkor csak megszívja magát olajjal. Ha már melegszik az olaj, akkor tegyünk bele pár szem rizst, ebből jól látható lesz, hogy készen áll-e a folyadék a sütésre.

Van más megoldás is, hogy tökéletes rántott húst süthessünk. Szórjunk bele fél csipet sót, ha a kristályok leülnek az edény aljára, akkor még nem jó, viszont ha buborékozik az olaj, akkor már kezdhetjük is a sütést. 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.