Aktuális

Mi vár Önre jövőre? Karrier Horoszkóp 2019

Bors

Létrehozva: 2018.12.28.

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi vár ránk az élet különböző területein a 2019-es évben. Ebben segít olvasóinknak Papp Gréti asztrológus, aki azt mutatja be horoszkóp-sorozatában, hogy mire számíthatnak az egyes csillagjegyek szerelem, karrier, egészség, pénz és szerencse terén.

Forrás: Thinkstock

KOS március 21.–április 20.

Szélesítse látókörét, ta­nul­jon külföldön, mert jó hasznát látja a jövőben. Időnként hízelgőnek érzi, hogy a cégvezetés megbízik önben, ám ha szigorú ellenőrzés alatt kell dolgoznia, akkor jelenlegi munkahelye nem a megfelelő kö­zeg az ön számára. Ha a legkisebb jelét is érzi annak, hogy szakmai felemelkedése lelassul, vagy hatalmi harcokba bonyolódik feletteseivel, ne vegye fel az odadobott kesztyűt, kerülje a konfrontációkat, ha teheti. Ám ha mégis váltani akar, akkor hagyja ott a munkahelyét, amikor a csúcson van. De tévedés nélkül kell átugrania a következő állásba, nem vétheti el a lé­pést! Elég egyetlen botlás, és veszít. Az év végén viszont már képes lesz arra, hogy magához vonzza a legjobb állásajánlatot vagy egy váratlan kinevezést.

BIKAáprilis 21.–május 20.

Partnere vagy egyik barátja, aki üzlettársként is beválik, fellendíti vállalkozását. Miután márciustól elkezdi a maga útját járni, és kiépíti a szabadúszás előnyeit, sikeres ember lesz önből. Ön általában az ismerős, megszokott dolgokhoz ragaszkodik. De az igazság az, hogy az Uránusz sugallatára a régit, a jól ismertet idén olykor üresnek találja, és változatosságra vágyik. A szorgalom persze sosem árt, de ebben az évben talán egy vállalkozó kedvű partner vagy barát segíti hozzá a nagy haszonhoz. De ne irigyelje jómódú ismerőseit, akik korábban keltek, mint ön. Az év végén inkább alapítson céget, teremtsen új jövedelemforrásokat!

IKREK május 21.–június 21.

Ügyeljen arra, hogy a főnökével való viszonya ne zavarja meg az ítélőképességét. Ne csapja be munkaadóit és ügyfeleit, és ne higgye, hogy meg tud nyerni egy munkaügyi pert. Mivel a Jupiter és a Neptunusz négyszöge miatt idén hajlamos lehet illúziókban ringatni magát, életbe vágóan fontos, hogy szert tegyen a tény- és valóságtisztelet szokására. A sikerhez vezető legrövidebb út, ha bölcs embe­rekkel veszi körül magát. Hasznára válhat egy jogász vagy ügynök, aki az ön érdekeit képviseli. Ne higgye viszont, hogy mindent tud, ennek aztán az a következménye, hogy a koponyája áthatolhatatlanná válik mások tanácsai és útmutatásai számára.

RÁKjúnius 22.–július 22.

Mivel az év elején nem akar olyan munkát végezni, ahol gúzsba kötve érzi magát, ellenállhatatlan vá­gyat érez arra, hogy új állás után nézzen. Amikor egyik rokona felveszi, majd kibújik a bőréből örömében, de ez az állapot nem sokáig tart. Az első szabálytalan ügylet fölött talán még szemet huny, ám amikor több csalási kísérletet is észrevesz, már nem fogadja el az ér­veit. Állásügyben és külföldi utazásaival kapcsolatban hajlamos lehet becsapni önmagát, hogy valóságnak látja fantáziájának szüleményeit. Ám ha képtelen mások elvárásai szerint élni, akkor a saját szabályait kell követnie. Arra azért vigyázzon, hogy a törvényes kereteket ne szegje meg!

OROSZLÁNjúlius 23.–augusztus 23.

Itt az ideje, hogy kockáztasson, de ne veszélyeztesse megtakarított pénzét. A kedvezőtlen munkafeltételekkel és az intrikus kollégák­kal egyszerűen képtelen zöld ágra vergődni. Mivel nem akar jelentéktelen fogaskerék lenni a gépezetben, idén olyan tevékenységre van szüksége, amelyben kiélheti kreativitását. Vállalkozóként szereltessen be egy olyan biztonsági rendszert, amely bonyolult és ravasz. A munkahelyén márciustól sor kerülhet átszervezésre, és bizony az állásvesztés veszélye is fennáll. Ha veszélybe kerülne az állása, érdemes lenne februárban, júniusban, szeptemberben vagy decemberben körülnéznie a munkaerőpiacon.

SZŰZ augusztus 24.–szeptember 23.

Ebben az évben középvezetőként vagy kreatív szakemberként érzi igazán jól magát a bőrében. Ha valaki az év elején, nyáron vagy szeptemberben tönkre akarja tenni a hírnevét, ne kímélje! A családban ne provokáljon ki konfliktusokat, ne hagyja magát kihasználni, de lehetősége lesz ígéretes kapcsolatokat kiépítenie. Tanuljon meg globálisan gondolkozni, márciustól pedig álljon készen arra, hogy bármely pillanatban összecsomagolhasson és külföldön vállaljon munkát. Az év végén, amikor a Bakban lévő Jupiter az Uránusszal barátkozik, teljesen váratlanul lehetőséget kap egy iz­galmas utazásra, de nyereményözönben is reménykedhet.

MÉRLEGszeptember 24.–október 23.

Egy kis önreklám rengeteget segíthet az álláskeresésben. Csak egy kicsit legyen a szokásosnál hangosabb! Ha idős szüleiről kell gondoskodnia, vagy pénzéhes rokonai be­kvártélyozzák magukat az otthonába, mindez az ön számára terhes kötöttségeket és kötelezettségeket jelent. Ám az új ismeretek, új jártasságok elsajátítása látványos javulást okozhat körülményeiben. Ha olyan munkahelyi környezetbe kerül, ahol nagyban folyik az intrikálás és a pletykálkodás, maradjon ki az ön körül folyó szódagonyázásból. Tegye nyilvánvalóvá, hogy nem akar részt venni a sustorgásban, sőt hallani sem kívánja – esetleg váltson szakmát!

SKORPIÓ október 24.–november 22.

A legtöbb ember az asztal alá bújik, ha ön nem ért vele egyet. Idén színészként vagy a szórakoztatóiparban adja legjobb teljesítményét. Ösztönösen elővigyázatos, és nem mond igent meggondolatlanul kockázatos ajánlatokra. A PR és mások befolyásolása által viszont csak nyerhet. Idén közel kerül a hatalomhoz, de  nagyobb felelősséget kell vállalnia. A munkanélküli Skorpiók márciusig könnyen találnak új állást, ám ha konfliktusai adódnak munkatársaival, előfordulhat, hogy hirtelen feláll, mert úgy érzi, hogy csak elfecsérli tehetségét. Az év végén vállalkozását kibővítheti, cége egyre nagyobb lesz, s mind jobb hírre tesz szert.

Nyilasnovember 23.–december 21.

Ingatlanügyben melléfoghat, de uralkodó bolygója, a Jupiter  pompás lehetőségekkel ajándékozza meg. Habár valószínűleg egy csodálatos időszak közeleg, azonban nem szabad, hogy néhány csapda elkerülje a figyelmét. Mivel gyakran túlértékeli magát, legyen óvatos az ígéretekkel. Szaturnusz, a karma ura és a gyökeres átalakulásokat jelképező Plútó a megkere­sett pénzének szektorában tartózkodik. Most mintha többet kellene dolgoznia ugyanakkora díjazásért. Jobban tud pénzről vagy üzleti ügyekről tárgyalni, de ne szolgáltassa ki magát egyetlen megbízónak vagy ügyfélnek. Az év végén végre-valahára már véget ér a koppidőszak.

BAK december 22.–január 20.

Idén érdemes végiggondolnia, hogy valóban tud-e kommunikálni az emberekkel, és hogyan kellene viselkednie ahhoz, hogy ne értsék félre. Tanulja meg megvédeni jó hírét! Amennyiben jogtalanságokat követnek el önnel, építse ki saját biztonsági rendszerét. A kemény munka és a kitartás nagyszerű dolog, idén mégis a legvarázslatosabb kellék a hit, de nemcsak önmagában, hanem a spiritualitásban is. Kitartása példaértékű, céljai egyenesek és tiszták, így senki nem talál önön fogást, akármennyire is keresné azt. Az év végén, amikor a Jupiter már a Bak jegyében tartózkodik, felkapaszkodhat a siker vonatára, és nem is száll le róla.

VÍZÖNTŐjanuár 21.–február 19.

A kapcsolatok ápolása és a közösségi tevékenységek sokat segíthetnek vállalkozása felvirágoztatásában. Szerezzen barátokat, támogatókat, de ne feledje: a barátságért mindig fizetni kell. Soha senkit nem bánt meg akarattal, és bármennyiszer is kerül bajba a hivatásában, azt el kell kerülnie, hogy ellenségévé tegye a főnökét. Ne hagyja, hogy önt válasszák ki bűnbaknak! Idén a barátok jelentik az ön számára a szalmaszálat, amibe kapaszkodhat. A legnagyobb eredményeket valakivel együttműködve éri el, de a csapatmunka sikere is garantált. Szövetkezzen olyan vállalkozókkal, akik lelkesen gyümölcsöztetik kivételes meglátásait, ötleteit.

HALAKfebruár 20­.–március 20.

Ha úgy érzi, főnökei ki­használják vagy zsákutcába került, elégedetlenségében januárban, júniusban vagy szeptemberben olyan döntést hozhat, amelyet később keservesen megbánhat. Ha nem száz százalékig biztos abban, hogy a munkával kapcsolatos minden elvárásnak meg tud felelni, inkább ne szálljon be a ringbe. Márciustól viszont kövesse a technika fejlődését, és beszéljen elég hangosan ah­hoz, hogy meghallják az ötleteit. Vetesse észre magát, hívja fel magára a fi­gyelmet. Mozogjon olyan körökben, ahol a hatalom és a pénz van! Támaszkodjon a kapcsolataira, hogy megnyissa maga előtt a zárt ajtókat, így biztosan sikeresen zárja az évet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek