Aktuális

Diótörő kalapáccsal végezte ki a nyugdíjasokat az érdi családanya

Bors

Létrehozva: 2018.12.01.

<p>Képtelen volt belenyugodni eladósodásába egy fiatal érdi családanya, kétségbeesésében pedig egy ismerős tanárházaspárhoz fordult kölcsönért. Amikor nem kapott pénzt, olyannyira bedühödött, hogy diótörő kalapáccsal mészárolta le a férfit és feleségét.</p> <p></p>

A nő édesanyjával és három gyermekével élt Érden, és már jó ideje fuldoklott adósságai között, ugyanis lebetegedett, kórházi számlái pedig minden pénzét felemésztették. Már szinte minden ismerősének tartozott, ezenkívül a bankban is több milliós adósság terhelte a számláját, így végső kétségbeesésben egy közelben lakó, idős nyugdíjas párhoz fordult kölcsönért.

Jól ismerte a két, korábban pedagógusként dolgozó embert, tudta, hogy évek óta külön kasszán gazdálkodnak, a feleség ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy férje sokat jótékonykodik, ezen kívül azzal is tisztában volt, hogy barátaik nincsenek, viszont jó anyagi körülmények között élnek. Ezért egy szép napon becsöngetett a párhoz, hogy szerencsét próbáljon náluk.

Az asszony nyitott ajtót, aki szinte azonnal nemet mondott a kérésre. A nő ezen a ponton eszét vesztette, és brutális vérengzésbe kezdett: felkapta a keze ügyébe kerülő diótörő kalapácsot, és valósággal agyonverte vele a 81 éves nyugdíjas tanárnőt. Az idős asszony szinte azonnal meghalt, az ekkora már eszeveszett dühöngésbe kezdő nő azonban nem állt le, tovább ment a konyhába, és az ott döbbenten álló 83 éves bácsira is lecsapott. Mikor mindketten meghaltak, felforgatta a lakást, és pár ezer forinttal távozott.

Sokáig keresték, mire rájöttek, hogy a gyilkos nem más, mint ő, a korábban tisztességes családanyának ismert, sokat betegeskedő asszony. Ekkor azonnal előzetes letartóztatásba tették, ügye azóta húzódik. Pénteken vádbeszédek várhatóak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek