A paradicsom kellemes ízű, antioxidáns-tartalmú és rákellenes táplálékunk.
Leggyakrabban salátába vagy szószként fogyasztjuk, pedig az érett termésből készült natúr paradicsomlé is jó hatással van a szervezetünkre, megtisztít és erőt ad. A friss paradicsomlé kiváló A- és C-vitamin-forrás. Rendszeres fogyasztása segíti a vesék- és a máj működését, méregtelenítő, vértisztító hatású. Tipp: fogyasszuk naponta energiaitalként!
Gyógyhatásai: Az élénkpiros színét adó likopin nevű antioxidáns csökkenti többféle rákos megbetegedés, így a mell-, a tüdő-, a prosztata- és a hasnyálmirigyrák – kialakulásának kockázatát. Védelmet nyújthat a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a stroke és a szívbetegségek ellen. Hozzájárul az erős csontozat kialakításához, segíti a vércukorszint egyensúlyban tartását. Javítja a látást, erősebbé és fényesebbé teszi a hajunkat. Megakadályozza a vese és az epekövek kialakulását.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.