Aktuális

DNS-teszt igazolta, hogy meghalt - két hónappal később hazaállított

Bors

Létrehozva: 2018.11.08.

El sem tudjuk képzelni, mennyire sokkolhatta a kazah Aigali Supugaliev rokonait, amikor a két hónappal korábban eltemetett férfi hazaállított. Mondanunk sem kell: mit sem sejtett saját “haláláról”. Az egész történet legkülönlegesebb része: a férfi halálát DNS-teszt is megerősítette.

Az egész történet még július elején kezdődött, amikor a 63 éves, Tomarlyban lakó férfi pár hónapra elutazott egy mezőgazdasági munka miatt. Mivel gyerekei nincsenek, nem érezte szükségét, hogy a rokonait értesítse a távollétéről. Ez bizony hiba volt, testvére ugyanis bejelentette az eltűnését - nem sokkal később pedig egy ismeretlen férfi holtteste került elő a környékről. Mivel a test olyan rossz állapotban volt, hogy másképp nem lehetett már azonosítani, DNS-tesztet végeztek, ami 99,28 százalékos valószínűséggel kimutatta, hogy ő a néhai Supugaliev.

The 63-year-old had been reported missing from his home in Tomarly, Kazakhstan on July 9. Two months later, a DNA test...

Közzétette: Bourse of destiny - This Is Us – 2018. november 6., kedd

Eltemették, meggyászolták - majd két hónappal később Aigali Supugaliev hazatért. “Hittünk az eredményeknek, és megszerveztük a temetést. Rengeteg pénzt költöttem rá. De nem csak a pénzről van szó. Kit temettünk el? A rokonai egész biztos őt is keresik” - nyilatkozta a testvér. A család egyébként pert tervez a szakértők ellen, akik a DNS-egyezést kimutatták - írja az Oddity Central.

Abba már bele se merünk gondolni, milyen jogi procedúra, mekkora papírmunka vár a 63 éves férfira, akit halottnak nyilvánítottak, mielőtt visszakaphatja a személyazonosságát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek