Aktuális

Perdöntő bizonyíték: újabb kérdőjelek jelentek meg a Soroksári gyilkosság kapcsán

Bors

Létrehozva: 2018.10.16.

Tovább boyolódik az évek óta egyre rejtélyesebbé váló soroksári gyilkosság, mely során a 36 éves Gyurik Krisztinát esti futása közben megtámadták, megerőszakolták, majd meggyilkolták. 

A feltételezett gyilkostól szeptemberben vettek DNS-mintát, de a Blikk információi szerint még mindig nem tisztázott, hogy a családanya telefontokján, amelyet a gyilkosság helyszínén találták meg egy fára felakadva, kinek a biológiai anyagmaradványát rögzítették. A lap értesülései szerint, a készüléket védő műanyagon spermium volt, míg a holttesten vért és izzadságcseppeket találtak a nyomrögzítők. 

– Védencemnél először az úgynevezett egyszerűbb DNS-vizsgálatot végezték el, amelynek a lényege, hogy egy pálcára rögzített vattával a szájából nyernek mintát – magyarázta dr. Lichy József, R. Szilveszter ügyvédje. – Később átesett vérvételen is, ennek még nem érkezett meg az eredménye. Jelenleg a hemogenetikus véleményét várjuk, hiszen a spermiumot illetően csak az tud minden kétséget kizáró választ adni. Így még az is elképzelhető, hogy a telefontokon talált maradványok nem is R. Szilvesztertől származnak, ami alapjaiban változtathatja meg az ügyet – mondta el dr. Lichy József.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek