Aktuális

Nyomkövetővel figyelik az abdai nyugdíjas gyilkost

B. B.

Létrehozva: 2018.10.24.

<p>Bár nem tették előzetes letartóztatásba, de nyomkövetővel kell közlekednie annak a nyugdíjasnak, aki saját fiát szúrta le a napokban Abdán. Árpi bácsi megtörten állt a bíróság elé.</p>

Lehajtott fejjel, megtörten állt a bíróság elé S. Árpád, az a 77 éves abdai nyugdíjas, aki egy dulakodás közben leszúrta saját fiát, Árpádot. Mint azt megírtuk, a két férfi együtt élt, sokat vitatkoztak egymással, a tragédia napján pedig mindketten berúgtak, ekkor vesztek össze egy apróságon.

Azonban a vita veszekedésbe, majd tragédiába torkollott, ugyanis az összetűzés hevében Árpi bácsi kést ragadott, és hasba szúrta Árpádot. Úgy tudni, a férfi már ott, a helyszínen sokkot kapott, mikor ráébredt, mit is tett, és ő maga hívta ki a mentőket és a rendőröket, akik Árpit még kórházba vitték, és megpróbálták megmenteni, azonban később meghalt.

Árpi bácsit a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették, a mai napon pedig a tárgyalóteremben állt a bíró elé, aki úgy döntött: bár gyilkosságot követett el, nem kell előzetesbe vonulnia, csupán házi őrizetbe helyezték, mozgását pedig elektronikus nyomkövető kíséri majd. 

Bár gyilkosság esetén a legtöbbször nem engedik haza a gyanúsítottat, Árpi bácsi vélhetően őszinte bűnbánata és hajlott kora miatt távozhatott a bíróságról, ezen kívül az ügyészi indítvány szerint nem áll fent nála szökés és elrejtőzés, a tanúk befolyásolásának és bűnismétlésnek a veszélye sem. 

- Biztos vagyok benne, hogy őszintén megbánta, amit tett, mi itt Abdán örülünk, hogy hazaengedték - mondta a Borsnak egy helybeli. A férfit végül rndőrök vezették ki a bíróságról, ahonnan haza mehetett. A férfit láthatóan valóban megviselték a történtek, ugyanis bekötözött kézzel, szótlan, szomorúan távozott a bíróságról. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek