Aktuális

Megható: így fogadott örök hűséget siket férjének – videó

Bors

Létrehozva: 2018.10.24.

<p>Csodálatos pillanatot örökít meg az esküvői videó: a menyasszony jelnyelvvel mondja el az oltár előtt, mit érez leendő férje iránt.</p>

A romantikus fogadalommal Juliana Navarro lepte meg siket férjét, Josét, aki a vallomás után könnyekben tört ki, majd megcsókolta kedvese homlokát. A menyasszony egy, a pár számára különleges dal szövegét mutogatja el, ugyanis kettejük kapcsolata a legbensőségesebb, legmeghatóbb történetek egyike, aminek hasonlatára ezt a dalt találta a leginkább kifejezőnek.

A 35 éves Juliana azelőtt magányosan élte életét, párja sem volt sosem, és életének ahhoz a pontjához érkezett, amikor komolyan megfordult a fejében, hogy végezzen magával. Ám ekkor kapott egy szöveges üzenetet egy idegentől. Az üzenet feladója José volt, a szöveg pedig csupán annyit tartalmazott, hogy ha a lánynak szüksége lenne valakire, akivel beszélgetne, ő ott lesz. A 45 éves vőlegénynek szintén sosem nyílt alkalma randevúzásra, és amint ezt egy közös ismerős megtudta, mesélt Josénak a magányos nőről. A férfi valósággal megmentette Juliana életét.

– Otthon ültem egyes egyedül, és szörnyűséges dolgokon járt az eszem, miközben mindenki az éves ünnepségen érezte jól magát – meséli a friss ara, majd folytatja – egyszer csak felvillant a telefonom, és megláttam, hogy üzenetem érkezett. Amikor elolvastam, tudtam, hogy ez egy jel.

Néhány nap után a pár találkozott, hét hónappal később pedig mindent elsöprő románcuk megkoronázásaként összekötötték életüket egy megható ceremónia keretein belül.

– Azért esett a választásom erre a zenére, mert minden egyes szava pontosan leírja azt, amit az iránt a férfi iránt érzek, aki az első és egyetlen szerelmem – vallotta be Juliana, aki már ismerte a jelnyelvet, mivel bátyja szintén siket – Otthon titokban kellett gyakorolnom, hogy tökéletes legyen a meglepetés, és hogy minden érzelmet tökéletesen fejezhessek ki José számára is.

Juliana a Que Bom Que Voce Chegou, vagyis az „Olyan jó, hogy jöttél” című szerelmes dalból idézett egy részletet, ami olyan mondatokat tartalmaz, mint hogy „a fájdalom folyója felett te vagy a híd”, „ajándék, amit Isten küldött”, „az eső a sivatagomban”, és „szeretve érzem magam”.

A videó megjelenése óta több mint négymillióan látták a szívmelengető vallomást, és több ezer hozzászólás taglalja, milyen gyönyörű és megható a felvétel.

– Sosem gondoltam volna, hogy ennyi csodálatos ember nézi majd meg és kommentálja a videónkat, hiszen ez egy nagyon intim módja volt annak, hogy elmondjam Josénak, mit is érzek valójában – mondta a meghatódott menyasszony, aki elárulta: nem gondolta volna, hogy lesz valaha valaki, aki el akarja őt venni feleségül.

Juliana állítja, hogy akkoriban az az üzenet egy áldás volt, és minden egyedülállót arra biztat, hogy ne csüggedjenek, ugyanis sosem lehet tudni, mikor toppan be az igazi az életükbe.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27753_resized.jpg?avcount=1714851019
origo.hu

Újabb megdöbbentő hírek érkeztek a rákos Katalin hercegnéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188750_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Ennyi időm van hátra" - agydaganattal küzd a népszerű zenész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183328_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Most éppen a Jobbik tyúkszemére lépett Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185958_auto_resized.jpg
ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27759_resized.jpg?avcount=1714851019
origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188272_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ennyi volt! Olyan veszélyes, ami az ország felé tart, hogy azonnali riasztást adtak ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hideg zuhany: másfél év után válik a tévés műsorvezető, felesége zokogva tálalt ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187827_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188818_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: áll a kocsisor Budapesten, tömegbaleset történt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/jYzQnlT5kfMdaT8HvXv18gJsDkRhi_aJqGvrIQM7dWc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzljNjc2YTBjMjBhNTRhYWY4ZTcwMzc2YjY4ZDBkYWI4.jpg
Gyász

Tragikus hírt közöltek a budapesti buszbalesethez riasztott mentősök - helyszíni fotók

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/Mp2G0ZAAwJ9ywBpZT0y7OMuLpw5qnbql6dZnPntVW2U/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q3MjI1MzJhMjYzOTRhMDQ4NDk0MDQ4MDg1ZjcyYTAy.jpg
Szerencsejáték

Hoppá! Mégis született telitalálat, és egy magyar rengeteg pénzt nyert