Aktuális

Ittas lehetett a sofőr, aki elütött egy biciklis nőt a győri Árkádnál

Kisalföld

Létrehozva: 2018.10.31.

Egy 24 éves dombóvári nő sérült meg a balesetben. Miután a sofőr kiszállt az autójából, a jármű még rágurult egy másik kerékpárra.

Forrás: Rendőrség, Kisalföld.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben a Vass Gereben utcában, kedden 19 óra 33 perckor. Egy 54 éves győri férfi közlekedett személygépkocsival a Vas Gereben utcán a 14-es számú főút felé.

A két út kereszteződésében lévő forgalomirányító-jelzőlámpa tilos jelzése ellenére jobbra kanyarodott a Széchenyi híd irányába, melynek során a főútvonallal párhuzamosan kialakított kerékpárúton, a híd felől szabályosan érkező kerékpárnak ütközött. 

A biciklis az ütközés következtében az autó motorház tetejére, majd onnan az aszfaltra esett és megsérült. A mögötte kerekező hozzátartozója kerékpárját az úttestre fektetve a sérült segítségére sietett. Az autó vezetője a járműből szintén kiszállt, azonban a gépkocsit nem megfelelően rögzítette, így az az úttesten fekvő másik biciklire gurult. A baleset következtében megsérült 24 éves nőt a mentők kórházba vitték. A helyszínen intézkedő rendőrök a járművek vezetőivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely az autó sofőrjének esetében pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavételre előállították - tájékoztatott a részletekről a rendőrség szerdán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek