Aktuális

Egészség magazin: Balássy Betty tucatszámra süti a kenyeret

Bors

Létrehozva: 2018.10.11.

<p>Gyökeresen megváltozott Balássy Betty és Varga Feri élete, miután kiderült az énekes cukorbetegsége. Betty száműzte otthonukból a fehércukrot, a lisztet, és profi pékké képezte magát.</p>

Balássy Bettyre jó ránéz ni, szó szerint ragyog a boldogságtól. Férjével három gyermeket nevelnek, a legifjabb csemete, a kis Miksa még csak három hónapos, elsőszülött lányuk, Róza most lett iskolás, Dani fiuk pedig négyéves. A sztárpár élete karrier szempontjából is rendben van, a közönség imádja duettjüket, koncertjeikkel keresztül-kasul bejárják az országot, szóval kívülről idillinek tűnik minden. Bettyt hallgatva pedig ráeszmél az ember, hogy ezek nemcsak üres szavak, ők valóban megtalálták a harmóniát az életükben, és a boldogságukon az sem változtatott, hogy Ferinél cukorbetegséget diagnosztizáltak.

Egészség magazin kéthetente pénteken a Borsban - keresse az újságárusnál!

Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!

Csoki mértékkel

Csak olyan élelmiszerek vannak itthon, melyeket Feri is ehet. Kizárólag lassan felszívódó szénhidrátokat fogyasztunk, és csak teljes kiőrlésű liszttel dolgozom a konyhában – meséli Betty, aki hamar megtanulta, hogyan kell egészséges, ám finom fogásokat az asztalra varázsolni.
– Idén ennek fényében főztem be az összes lekvárunkat. Végigjártam a piacot, és kiválasztottam azokat a gyümölcsöket, amik önmagukban is finomak voltak, így nem vagy alig kellett hozzá tennem édesítőszert.

A teljes cikket elolvashatja az Egészség magazinban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek