Víz a tökéletes tükörtojás titka

Víz a tökéletes tükörtojás titka

tükör
PUBLIKÁLÁS: 2018. szeptember 05. 14:30
Bors

A reggeli tükörtojás még jobban fog esni, ha sikerül tökéletesen elkészíteni, ami nem is annyira könnyű. Az alapja nem változik: olajon meg kell főzni a tojásokat. Innentől jön a bonyodalom, hiszen, ha nem mozgatjuk, akkor könnyen leragadhatnak. Az sem jó, ha folyamatosan piszkáljuk, mert akkor csúnya lesz. A legjobb megoldás, hogy ha már majdnem készen van a tükörtojás, akkor egy pici vizet öntünk alá és még egy percig főzzük. Ez segít, hogy szépen ki tudjuk venni a serpenyőből a reggelinket, így lesz tökéletes.

Önnek is van egy jól bevált praktikája? Ossza meg olvasóinkkal, küldje el a [email protected] címre.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.