Aktuális

Friss hír! Beismerő vallomást tett a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja

G. J.

Létrehozva: 2018.09.29.

Egész éjjel faggatták a rendőrök azt a 40 éves berhidai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy pénteken megölt egy 22 éves nőt és kisgyerekét Várpalotán. A Bors úgy értesült: a férfi beismerő vallomás tett, a rendőrök előterjesztést tettek a letartóztatására.

Forrás: police.hu

Mint arról korábban a Bors beszámolt: péntek délelőtt egy szomszéd talált rá Várpalota külterületén egy fiatal nő és kétéves gyermeke holttestére. A 22 éves Enikőnek szétverték a fejét, amit fia, a kétéves Gergő végignézett. Gyilkosa brutális kegyetlenséggel bánt el a gyerekkel, akinek információink szerint elvágták a torkát. 

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, még pénteken este elfogtak egy berhidai férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható volt. A 40 éves férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség szerint megalapozottan gyanúsítható emberöléssel. Úgy tudjuk, a férfit órákon át faggatták a rendőrök, aki végül megtört és beismerő vallomást tett. 

Telefonon kerestük az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahol értesülésünket nem kívánták kommentálni, annyit erősítettek meg, hogy a gyanúsított vallomást tett, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek arra, hogy letartóztatásba kerüljön.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek