Aktuális

Szívbetegsége miatt derült ki, hogy rákos az Omega gitárosa

Bors

Létrehozva: 2018.08.16.

Miután tavasszal súlyosabbra fordult  Molnár „Elefánt” György szívritmuszavara, további probléma merült fel állapotával kapcsolatban.

– Döbbenten láttam, hogy véres a vizeletem, és bár görcs nem előze meg, először vesehomokra gyanakodott a kezelőorvosom – részletezte Molnár a Blikknek.

A kezelés eleinte hatásosnak bizonyult, ám később újból felmerült ugyanez a gond – ezúttal fokozottabban. Végül a harmadik célzott vizsgálat kimutatta, hogy a véres vizelet nem a szívproblémák miatt jelentkezett. 

– Nem vagyok babonás, de izgultam, mit találnak, és a fejem fölött álló képernyőn magam is láttam, ahogy feltűnt az a két csúnya daganat. A főorvos úr ekkor közölte, hogy rákos vagyok, de rögtön neki is állt a kisebb és nagyobb, mogyoró méretű tumorok kiégetésének – emlékszik vissza az Omega gitárosa, majd folytatta – A szövettani eredmény még hátravan, tünetmentesnek nem mondhatom magam, de ha fél évvel később vették volna észre, hogy rákos vagyok, amikor ezek a daganatok már dió méretűek, az végzetessé válhatott volna. A hetvenedik évemet taposom, és nem félek olyasmitől, amit elkerülni nem tudok, de még nem akarnám hátrahagyni a feleségemet és a két kisfiunkat. Tudom, hogy szükségük van rám. Lehet még dolgom a világban, mert hihetetlen, hogy a szívbajomra kapott gyógyszer mentette meg az életemet. A főorvos úr csak a szerelmeskedéstől tiltott el két hétre, a zenéléstől nem!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek