Aktuális

Leguglizta, hogy szabad-e, majd ágyába csábította diákjait a tanárnő

Bors

Létrehozva: 2018.08.16.

<p>Valamit nagyon elrontott, ha az internetes keresgélés után is úgy érezte, hogy jó ötlet lefeküdni a tinikkel.</p>

Nem mindennapi kalamajkába keveredett egy dél-karolinai középiskola angoltanára: a hölgy ugyanis egy bulin két diákjával is összefeküdt, amiért most a bíróság előtt kell felelnie. A dolog pikantériája: ha egy picit is türelmesebb, most nem kellene bíróságra járnia, és talán még az állása is meglenne. Ha türelmesebb - vagy ha jobban tudja kezelni a Google keresőjét.

A 28 éves Brittany Whetzel már jó ideje szemet vetett az egyik tanítványára, és ebből nem is nagyon csinált titkot, sőt, sokaknak hangoztatta, milyen szép gyerekeik lesznek majd. Pusztán június elejéig kellett volna bírnia a vágyaival, hiszen a végzős fiatal ekkor már nem járt volna suliba - azaz nyugodtan szexelhettek volna. 

A nő azonban korábban akcióba lendült: április elején az otthonába csábította a diákot - pár másik fiatallal együtt - bulizni. Whetzel a buli hevében ágyába is tudta csábítani a kiszemelt diákot - no meg annak egy barátját is. Mondanunk sem kell: hamarosan lebukott - így most már a bíróság előtt kell magyarázkodnia.

A tanárnő egyébként az első kihallgatásán még azt állította: semmilyen buli nem volt, a diákok csupán fél órát voltak nála, és persze ő csak egy-két pohár bort ivott, a tinik meg semmit, és szex sem volt. Második alkalommal már arról beszélt: a két tini ott aludt nála, de az elfogyasztott alkohol és a szedett gyógyszerek miatt nem emlékszik semmire - írja az Island Packet oldala.

Külön érdekesség, hogy Brittany Whetzel a buli előtt többször is rákeresett a neten arra, hogy lehet-e belőle bármi baja, ha tanárként lefekszik egy diákjával. Úgy tűnik, vagy nem vette figyelembe az eredményeket, vagy annak ellenére, hogy középiskolában tanít, képtelen használni a Google keresőjét, az államban ugyanis törvénytelen a tanár-diák kapcsolat még akkor is, ha a diák már elmúlt 18 éves.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek