Aktuális

Háromnegyed órás késéssel kezdett a Sziget első főfellépője

Bors

Létrehozva: 2018.08.09.

Forrás: Reuters

A 2018-as Sziget egyik legaktuálisabb előadója, a nyitónap főfellépője, a Pulitzer-, valamint tizenkétszeres Grammy-díjas Kendrick Lamar volt.

A Fekete Párduc című filmhez is zenét szerző rapper hazai bemutatkozása a két évvel ezelőtti Rihanna produkcióhoz hasonlóan kínosra sikerült, a koncert ugyanis negyvenöt percet csúszott, így Lamar csak negyed tizenegykor lépett a színpadra.

Ez leginkább azért borzasztóan kellemetlen, mert a szabályozások miatt tizenegykor véget kell érnie a nagyszínpados koncerteknek, azaz szerda este mindössze nettó negyvenöt perc jutott az aznapi (fő)buliból a fesztiválozóknak.

A közönség némi szerény türelmetlenkedés mellett egyébként meglepően jól fogadta a szervezők bejelentését, miszerint technikai probléma adódott, ami végül a spinning edzéseken prezentált tekerést megszégyenítő darálós műsorrá felezte Lamar első budapesti koncertjét.

A fesztivál sajtóirodája csütörtökön elárulta, hogy miért csúszott Kendrick Lamar koncertje: a zenekar saját audiorendszere hibásodott meg, amit fél órán át szerelni kellett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek