Aktuális

Centiken múlott a kisfiú élete, akit egy repülőgép szele sodort el

Bors

Létrehozva: 2018.08.24.

Súlyosan megsérült egy 12 éves angol fiú, amikor édesapjával a landoló repülőgépeket nézték a görögországi Skiathos repülőtér közelében.

Feltehetőleg a gyermek túl közel ment a repülőhöz és az Airbus 320-as gép hajtóművéből kiáramló levegő tíz méterre repítette el, amikor elhaladt a feje felett landoláskor. A fiúnak még így is hatalmas szerencséje volt, csak centiken múlott, hogy az út túloldalán a homokban és nem a betonon lért földet, ahol biztosan életét vesztette volna a szakértők szerint.

Édesapja azonnal mentőt hívott hozzá és a közeli kórházba szállították, ahol megállípatíották, sérülései nem életveszélyesek, de megfigyelésre bent tartják – írja a Metro. Azt nem tudni, hogy az apát felelősségre vonják-e a balesett miatt, gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés vádjával. 

2012-ben egy fiatal nőt repített arccal a patkának egy felszálló gép St. Maarten szigetén, aki végül a kórházban belehalt súlyos fejsérüléseibe. A balesetről egy turista készített videót, mely jól mutatja, hogy mennyire veszélyes ilyenkor egy gép mögé állni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek