Bőrünk védelme érdekében nem csak fényvédő szerekkel kell védekezni az UV-sugarak ellen. Erre jók a narancssárga, piros, sötétzöld zöldségek és gyümölcsök is. Például a sárgarépa, a kaliforniai paprika, a paradicsom, a sütőtök, a sárgabarack, a dinnye, illetve a sóska, a spenót és a brokkoli tovább fokozzák a bőr védekezőképességét. Együnk ezekből minél többet, mert a bétakarotin- tartalmuk miatt ezek a növények segíti a nap UV-sugarainak kiszűrését.
Ez az anyag az antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a napozás közben nagyobb mértékben képződő szabadgyökök semlegesítéséhez. A bőr regenerációját támogathatják az A-, C- és E-vitamin-tartalmú élelmiszerek is. Az A-vitamin a hámréteg gyógyulásához, míg a C-vitamin a bőr rugalmasságához járul hozzá. Nyáron a folyadékbevitelt is érdemes fokozni az izzadás során elvesztett ásványi anyagok pótlása érdekében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.