Aktuális

Kiverte a biztosítékot a jobbikos politikus táskája

Bors

Létrehozva: 2018.07.26.

Nem csak a bundái, de táskája is kiverte a biztosítékot a jobbikos Varga-Damm Andreának. Az egyik fotón a jobbikos politikus vállán, ránézésre egy Louis Vuitton-táska lóg, amelynek árát köztudottan nem a hétköznapi, átlag ember pénztárcájához szabták.

Az ilyen típusú táska luxustermék, melynek az ára 100–400 ezer forint között mozog. 
Emlékezetes, hogy Varga-Damm múlt héten a szociális érzékenységről beszélt, miközben a Ripost megtudta, hogy hozzávetőleg 50 millió forint értékű bundagyűjteménye van. 

A politikusnő a devizahitelesekért és az otthon ápolókért sztrájkolt a Parlamentben, pedig nemrég közösségi oldalán dicsekedett méregdrága bundáival, amelyek közt nerc, ocelot, coboly és perzsabunda is van. Emiatt már Bundás Andinak nevezik.

A jobbikos politikus a cikk megjelenése után kiállt a nyilvánosság elé, és csodálkozva mondta a kamerákba, hogy a ripostos cikk megjelenéséig nem is tudta, hogy ilyen nagy értékkel bírnak a bundái.

Ugyanakkor az egyik fotón látható Louis Vuitton-táskának tűnő darabról azt mondta, hogy azt Szarajevóban vette egy piacon 30 euróért. Sokak szerint egyáltalán nem életszerű, hogy az a nő, aki egy rendkívül értékes bundát visel, az kiegészítőként egy olyan táskát vesz, ami hamisítvány. 

De ha mégis? A Pestisrácok.hu erre úgy reagált, hogy a korábban a kamarából kizárt ügyvédnőnek sikerült az áruhamisítást és a feketekereskedelmet is támogatnia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek