Aktuális

Kiakadtak Rezesová szabadon engedésén

G. J.

Létrehozva: 2018.07.18.

Forrás: Végh István

Újra felkorbácsolta az indulatokat Eva Rezesová ügye. Már az ítélet kiszabása után is sokan úgy gondolták, hogy keveset kapott. Mint arról a Bors beszámolt, a jogerős kilenc évet le sem kell ülnie, egy hónapon belül szabadlábra helyezik. 

„Szégyen ez az igazságszolgáltatás, hogy négy ember élete csak ennyit ér!” - ehhez hasonló hozzászólások záporoztak az előző cikkünk után.

Ismeretes: Rezesová 2012-ben négy ember halálát okozta az M3-as autópályán. A részegen hajtó milliomosnő BMW terepjárójával 165 kilométeres sebességgel belerohant az előtte haladó Fiat Puntóba. Jó magaviselete miatt most az ítélet kétharmadát letöltve hazamehet. Többen azt is kifogásolják, hogy a milliomosnőnek túl jó dolga volt a börtönben. 

„Szigorított fegyházba, magánzárkába raktam volna! De hát pénzzel ugye mindent el lehet intézni” – vélekedik egy másik olvasónk. 

Az áldozatok keresztfia egyébként már a baleset után nyílt levélben fogalmazta meg aggodalmát a szakértők munkája miatt, és az elsőfokú ítéletet nagymértékben befolyásolta, hogy a vádlott magánszakértőket vonhatott be akkor az eljárásba.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek