Aktuális

Ez miért jó?! Leégett térd az új netes őrület

Bors

Létrehozva: 2018.07.13.

<p>Az új közösségi hullámhoz elengedhetetlen a manapság oly divatos szaggatott farmernadrág és az erős napsütés. Menőzésről vagy segítségnyújtásról van szó?</p>

Nemrég még szexiskedéssel szárnyalták túl magukat a közösségi oldalak felhasználói, várható volt azonban, hogy idén nyáron is szárnyra kap valami őrültség, amivel igyekeznek túllicitálni egymást világunk fiataljai. Az új kihívás lé­nyege az, hogy ki mennyire égett le szakadt farmerban. A lyukacsos, térdnél tépdelt nadrág elképesztő népszerűségnek örvend, olyannyira, hogy az ifjabb nemzedék még a nyár kellős közepén, forróságban is azt hordja, csíkosra égett lábukat pedig azonnal posztolják a netre.

– A közösségi média az önreprezentáció szempontjából torzít. Általában igyekeznek az emberek jobbnak láttatni magukat – kezdte a Borsnak Ságvári Bence szociológus, aki rávilágított arra, hogy egymás túllicitálása indít el ilyen őrültségeket. Az emberek minduntalan le akarnak körözni másokat, hogy ezzel is kitűnjenek a tömegből.

– A tökéletességet tükröző megosztások mögött valószínűleg az életben való problémákkal és komplexusokkal küzdő személy húzódik meg. Míg a negatív posztok akár segélykiáltások is lehetnek – magyarázta a szakember.

Bikinivonal

Egy éve még a bikiniben lesült csíkok mutogatása volt a menő. Mindenki arról posztolt, hogy mennyit barnult a nyaraláson. Persze ezek a képek inkább a tökéletességről szóltak, nem pedig a fájdalomról és a megmosolyogtató csíkokról.

Combrés

Szinte hihetetlen, de egy időben minden arról szólt, kinek nagyobb a rés a combjai között. A lányok egymás között versengtek, hogy ki tudja vékonyabbra fogyasztani magát azért, hogy ne érjenek össze a combjai. 

Égő keret

Síszezonban a napszemüveg vagy a  síszemüveg takarása által hagyott égési foltokról szaporodnak meg a megosztások, amik bár a posztoló számára fájdalmasak, mégis irigységet kiváltóak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek