Aktuális

Szívszorító: testvérkéje kezét szórítva szenderült örök álomra a halálos beteg kislány

Bors

Létrehozva: 2018.06.12.

– Soha nem volna szabad egy kisfiúnak végső búcsút vennie a húgocskájától – mondta könnyeivel küszködve a gyászoló apa, Matt Sooter, akinek 4 éves kislánya elveszítette a küzdelmet a rákkal szemben. A kislány bátyja nem volt hajlandó elmozdulni testvére halálos ágya mellől.

Forrás: Facebook

A kis Adalynnt 2016 novemberében diagnosztizálták agytörzsi tumorral egy bostoni kórházban, miután édesanyja észrevette, hogy nehezen mozog, folyton kiejti kezéből a kulacsot, így elvitte orvoshoz. Az MRI kimutatta az agresszív daganatot a kislány agyában, és bár hősiesen küzdött ellene, az utóbbi időben sajnos már csak aludt szinte egész nap. Még enni sem evett, így szüleinek fel kellett készülnie a legborzasztóbb dologra a világon: kicsi gyermekük elvesztésére. 

Mindent megtettek a kislány gyógyulása érdekében, kórháztól kórházig jártak, de sajnos semmi sem segített. Tavaly egy ideig úgy tűnt, hogy javul Adalynn állapota, és az orvosokat is ledöbbentette élni akarása, mivel csak hónapokat jósoltak neki. Szülei már akkor tudták, hogy Adalynn ideje véges, noha folyamatosan reménykedtek a csodában. Ez sajnos nem következett be, helyette maradt a szomorú és kegyetlen valóság, mely elragadta tőlük szeretett kis hercegnőjüket.

Posted by Matt Sooter on Saturday, June 2, 2018

A szülőknek most azon kívül, hogy saját fájdalmaikon kell felülkerekedniük, és eltemetni 4 éves gyermeküket, még egy hálátlan feladatuk van. El kell magyarázniuk nagyobbik fiuknak, hogy már soha többé nem játszat testvérével. Amikor bevitték a kórházba, hogy elköszönjön a haldokló Adalynntól, a kisfiú egyszerűen nem volt hajlandó magára hagyni testvérkéjét és végig az ágya mellett maradt. Próbálta felébreszteni, simogatta, puszilgatta és folyamatosan beszélt hozzá, abba bízva, talán magához tér, de kishúga már nem reagált semmire, kezét magához szotírva örökre elaludt június 3-án.

Good morning everyone! Long post ahead! Please read it all! Also, please share this post so more people see it!I...

Posted by Matt Sooter on Friday, July 14, 2017

Az összetört szülők elmondása szerint a gyermek nem szenvedett fájdalomtól vagy félelemtől. Nagyon hálásak mind az orvosoknak, mind azoknak, akik támogatják őket ebben a nagyon nehéz időben.

Posted by Matt Sooter on Friday, April 29, 2016

(Yahoo)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek