Aktuális

Rémisztő módszerrel próbált elrabolni egy 10 hónapos kisbabát egy férfi

Bors

2018. június 19. kedd 20:00

Forrás: Pixabay illusztráció

Azóta retteg elhagyni a házat két kisgyermekével egy édesanya, amióta egy vadidegen magát szociális munkásnak kiadva megpróbálta elrabolni tőle 10 hónapos kisfiát.

Szombaton délelőtt 10 óra körül érkezett a rémisztő idegen az ashfieldi családi házhoz, és ki tudja mióta leskelődött már a nappali ablakán át a kisfiú után, mire a gyermekek anyja, Sharnice Dweyer észrevette a rémisztő alakot.

A farmert és baseball sapkát viselő göndör hajú férfi a nő elmondása szerint teljesen rá volt tapadva az ablakra, még kezével is eltakarta arca körül a kívülről áramló fényt, hogy jobban lásson. A megrémült szűlő ösztönösen ráordított a férfire, hogy árulja el kicsoda, a leskelődő pedig annyit válaszolt neki, hogy szociális munkás. Erre a nő ajtót nyitott neki.

– Megkérdeztem még egyszer, hogy kicsoda és miért jött, erre ő megmutatta a telefonját, melyben az én címem szerepelt. Aztán megkérdezte, hogy valóban ezek az én adataim-e, majd közölte, hogy a gyermekvédelmi hatóság küldte, hogy elvegye a fiamat tőlem, mert rosszul bánok velemesélte az anya a Sunnak.  

Stranger tried to abduct 10-month-old boy by posing as social worker

A MUM has been left terrified after a stranger tried to abduct her 10-month-old son claiming to be a social worker. Sharnice Dweyer from Ashfield, Nottinghamshire said she is too scared to take her kids Lee and Skylar, 1, to the park, in fear the man may return.

Dweyer elkezdett üvöltözni a férfival, majd bevágta maga mögött az ajtót. Ezek után a félelmetes idegen az utca túloldalra ment és elkezdte fotózni, illetve videózni a házat. A 10 hónapos Lee és a másfél éves Skylar apukája nem volt otthon, amikor a rémisztő eset történt, mivel dolgozott.

A halálra rémült anyuka azóta retteg elhagyni a házat gyermekeivel, mert attól fél, hogy az idegen ismét rájuk talál. A legrosszabb szerintük az, hogy a férfi pontosan tudja, hogy hol laknak, mi a napi rutinjuk és azt sem lehet tudni, hogy mióta figyelte már a család és a kisgyerekek mindennapjait. A rendőrségnek egyelőre nem sikerült a félelmetes férfi nyomára bukkannia, de nagy erőkkel keresik.

További cikkek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Tragédia

Holtan esett össze az iskolában a hetedikes diák

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

metropol.hu

Kiderült, kik zaklatják két éve Klárikáékat, megdöbbentő dolgot tettek

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

magyarnemzet.hu

Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért címmel készített dokumentumfilmet Tucker Carlson

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

vg.hu

Napokon belül találkozik Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

mandiner.hu

Amerikai külügyminiszter: Senki ne lepődjön meg, ha Oroszország provokálni kezd Ukrajnában

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda