Aktuális

Milliókkal verték át Bódi Csabit

H. G.

2018. június 20. szerda 05:30

A tágas, új családi ház helyett albérletben kell meghúznia magát Bódi Csabinak, akit a saját rokona több tízmillióval károsított meg.<br />

Forrás: Móricz István

Napközbeni idegeskedés, álmatlan éjszakák gyötrik mostanában Bódi Guszti fiát. Pedig Bódi Csaba nem akart mást, csak annyit, hogy rendezett körülmények között élhessen együtt a családjával.

Azt szerette volna, ha fia, Csabika haza tudja majd vinni a feleségét, ha rászánja magát a nősülésre. Ezért a gondos apa el is adta korábbi otthonát, vett egy másik telket, és minden megtakarított pénzét az építkezésbe fektette.

Egy ideig nyugodt volt, hiszen egy kőműves rokonát bízta meg a kivitelezéssel, ám az álomból néhány hónap alatt rémálom lett. Bódi Csaba elkeseredetten nyilatkozott a Borsnak.

– Követni szeretnénk a roma hagyományokat, eszerint a fiamnak néhány éven belül meg kell nősülnie. Erre az alkalomra mentem bele az építkezésbe, hogy a bővülő családnak is legyen benne elég helye, és hogy majd külön lakrésze legyen mindenkinek. Ekkor döntöttem úgy, hogy elfogadom az egyik rokonom ajánlatát, aki építési vállalkozó, legalábbis ezt mondta – kezdte Csabi.

– Azóta több millió forint a károm, most dolgozunk a helyreállításon. Manapság borzasztó nehéz jó kivitelezőt találni, akiben meg is lehet bízni. Részben én, részben egy másik vállalkozó javítja ki a hibákat. Azt hittem, hogy megbízhatok a rokonomban, de sorra értek a meglepetések. Az hagyján, hogy mindennel késett, az új szakember furcsa dolgokat talált.

– Például „véletlenül” nem került be nyolc betonból készülő tartógerenda, ehelyett nekem kellett acélgerendával pótolni azokat hárommillióért. A többit inkább nem sorolom – panaszolta a Borsnak Bódi Csabi, akire rájár a rúd mostanában. Nemrég menet közben gyulladt ki alatta a kocsija. Egyelőre folyik a vizsgálat, mi okozhatta a súlyos üzemzavart.

Ráadásul trehány rokona miatt olyan sok pénze ment rá az építkezésre, hogy a hibák kijavítására már nem maradt anyagi fedezete. 

Hitelt kellett felvennie, hogy befejezze. Jelenleg a ház lakhatatlan, így amíg fel nem épül, egy kisebb házban húzza meg magát a Bódi família.

– Ez kicsit sok volt mostanában. Az autótűzben meg is halhattam volna. De a jóisten velem volt, és remélem, most is megsegít a házammal.
 

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

mindmegette.hu

Csillagjegyek az ágyban: a horoszkóp döntheti el, mennyire szenvedélyes a férfi

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

kemma.hu

Rendőrségi fotón ismerték fel magukat a tatabányai tinik, azonnal feladták magukat

origo.hu

9,4 milliárdot loptak a kriptovalutás pénzváltótól

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

metropol.hu

Sokkoló jövő: Bill Gates a Covidnál is pusztítóbb világjárványt jósol

nemzetisport.hu

Női kézi: a Győr visszahívta az MTK-tól fiatal jobbátlövőjét

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó