Aktuális

Letört kilincs okozta az idős asszony abszurd halálát

Bors

Létrehozva: 2018.06.20.

Forrás: Pixabay illusztráció

Tragikus halálát lelte egy 60 éves volt rendőrnő, amikor beszorult egy tárolóhelyiségbe a Plas Talgarth kastélyszállóban.

Elizabeth Mary Isherwood egy hétig tervezett maradni a walesi villában, ahol már korábban is megszállt párszor, azonban bizarr baleset érte, mely az életébe került. Meztelen holttestét egy dolgozó fedezte fel a ruhák szárítására kialakított speciális szekrényszerű helyiségben tavaly szeptember 23-án.

– Úgy hiszem, hogy az éjszaka közepén, esetleg reggel talán a fürdőszobába szeretett volna menni, de véletlenül a szárító ajtaját nyitotta ki ami bezáródott mögötte és nem bírt kijönni onnan. A helyiségben nagyon kevés hely van így nem tudott megfordulni, hogy kinyithassa az ajtót, amin egyébként is csak kívülről volt kilincs, és az is el volt törve – mondta Pritchard Jones halottkém.

Miután ráeszmélt a szerencsétlenül járt nő, hogy beszorult a világítás nélküli helyiségbe, először a szárító polcait szedte le, majd végső elkeseredésében már a falat próbálta áttörni a polcok léceivel. Ez sikerült is neki, azonban a fal túloldalán egy kép lógott, ami valószínűleg megtévesztette az idős asszonyt, aki azt hitte nem tudta áttörni a falat – írja a Sun.  

Son of woman who died trapped naked in airing cupboard reveal neighbours heard her frantic banging - but ignored it

THE family of a woman who died trapped naked in an airing cupboard have today revealed neighbours heard her frantic banging as she tried to escape - but ignored it. Elizabeth Isherwood, also known as Mary, desperately tried to claw and batter her way out after becoming stuck while on holiday alone in South Wales.

A szárítóberendezés folyamatosan ment, ami végül annyira lehűtötte az apró helyiséget és az idős asszony fedetlen testét, hogy szerencsétlen halálra fagyott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek