Aktuális

Hollik: Sorosnak mindenhol vannak emberei

Bors

2018. június 1. péntek 19:59

Forrás: mti

Sorosnak mindenhol megvannak az emberei – így kommentálta Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője Dunja Mijatovic pénteki nyilatkozatát, amelyben az Európa Tanács emberi jogi biztosa azt közölte: a „Stop Soros” törvényjavaslat sérti a migránsok jogait. Hollik István Budapesten új­ságíróknak úgy reagált: a „Stop Soros” keddi beterjesztése után Soros magyarországi szervezetei kezdték el támadni a törvényjavaslatot és az országot, a szerdai EP-vitában Soros európai parlamenti emberei támadták Magyarországot, pénteken pedig, úgy látszik, Dunja Mijatovicon volt a sor. Az Európa Tanács emberi jogi biztosa szintén támadta Magyarországot, és azt követelte, hogy a kormány vonja vissza a „Stop Sorost” – mondta a szóvivő.

Szerinte ez is bizonyítja, hogy a Soros-hálózat milyen nagy, széles és kiterjedt, mindenhol vannak emberei, nemcsak Magyarországon, hanem az EP-ben és más nemzetközi intézményekben, például az Európa Tanácsban is. Mijatovic nyilatkozata azt is bizonyítja – folytatta Hollik István –, hogy Soros György céljai változatlanok, a kiterjedt Soros-hálózat azon dolgozik, hogy végrehajtsa a „Soros-tervet”, amelynek lényege minél több bevándorló Európába telepítése. Ezzel szemben a kormány és a Fidesz-KDNP továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a magyar emberek érdekét érvényesítse, ezért „meg fogjuk védeni Magyarországot, meg fogjuk védeni a keresztény kultúrát az illegális migrációtól” – mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy ezért nyújtotta be a kabinet a „Stop Sorost”, és ez a célja a Magyarország védelmét szolgáló akciótervnek is, amelynek része az alkotmánymódosítás és a Btk.-módosítást is tartalmazó „Stop Soros”.

Azzal kapcsolatban, hogy az LMP elfogadhatatlannak tartja a „Stop Sorost” és az alaptörvény-módosítást, Hollik István úgy reagált: az LMP továbbra is Soros György zsoldjában áll. Ha az LMP és a többi ellenzéki párt nem fogadja el a Magyarország védelmét szolgáló akcióterv pontjait, az azt jelenti, továbbra is az illegális bevándorlás és a „Soros-terv” támogatása mellett állnak, egyetértenek azokkal, akik bevándorlókat hoznának be Magyarországra.

További cikkek

Tragédia

Sikítás törte meg a csendet: szomszédai küzdöttek az 1 éves kisfiú életéért

Karambol

Súlyos baleset történt, azonnal indultak a rendőrök és a tűzoltók a XVIII. kerületbe

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem várnak tovább, máris új rendszámokat vezetnek be Magyarországon

borsonline.hu

Brutális, ami az ország felé tart: ebben nem lesz köszönet

life.hu

Borzalmas: Metró alá löktek egy nőt: a helyszínen életét vesztette

magyarnemzet.hu

A Gyurcsány–Bajnai-kormány által bezárt óvodában járt Orbán Viktor

veol.hu

Fiatalok tragédiája: Ahogy a klinikai szakpszichológus látja

origo.hu

Mumifikálódott magzatot fedeztek fel egy egyiptomi múmia hasában

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

origo.hu

Látványos légifelvételek a lovagkirály kedvenc várának felújításáról - galéria

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

nemzetisport.hu

Videó: a volt angol bíró szerint a Liverpool 2. és 3. góljai is játékvezetői hiba

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria