Aktuális

Életfogytiglant kapott az egyik leggonoszabb pedofil

Bors

2018. június 14. csütörtök 23:00

Forrás: YouTube

Az ördög maga. Méltán érdemelte ki ezt a nevet a világ egyik leggonoszabb pedofilja, az 55 éves ausztrál Peter Scully. A férfit 2011-ben menekült el az ausztráliai Melbourne-ből a Fülöp-szigetekre, egy állítólagos csalási ügy miatt. A következő négy évben pokollá változtatta azoknak a gyermekeknek az életét, akik vele kapcsolatba kerültek.

Az ételért és pénzért cserébe megkapott fülöp kiskorúakat megverte és megerőszakolta. Scully lefilmezte ezek az akcióit: a nemi erőszakot és a kínzást. Feltöltötte a videókat exkluzív, fizetős pornó weboldalakra, amelyek az európai ügyfelek előtt vörös szobaként ismertek.

Peter Scullyt a fülöp hatóságok 2015-ben tartóztatták le, és 75 különböző vádponttal állították bíróság elé. Most az első hat vádpontról hírdetett ítéletet a fülöp-szigeteki Cagayan de Oro City regionális bírósága. A férfit bűnösnek találták egy rendbeli emberkereskedelemben és 5 rendbeli nemi erőszakban. Életfogytiglanra ítélték egy 12 hónapos kislány és bölcsödéskorú gyerekek megerőszakolásában és megkínzásában, és egy beteg, globális internetes gyermekpornó hálózat kitervelésben.

Man Convicted for Role in Pedophile Network That Tortured and Murdered Children

An Australian man is awaiting trial in the Philippines after allegedly helping run a pedophile network that included the production of videos in which babies and children were raped, tortured, and even murdered. So far, Peter Scully, 55, has been convicted of one count of human trafficking and five counts of rape by sexual assault, ...

A korábbi melbourne-i üzletemberrel együtt megvádolt társa, Carme Ann Alvarez szintén életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

A bíróság még további 69 bűncselekménnyel vádolja Peter Scullyt. Köztük többek között azzal, hogy megerőszakolt és megfojtott egy 12 éves lányt, akinek azután a testét elégette egy surigao-i ingatlanon.

Australia's worst paedophile grins after being found guilty in court

Australia's worst paedophile faces life in prison after being found guilty in court Peter Scully accused of 75 charges including making and selling child porn films Regional court in the Philippines convicted him of human trafficking and rape There are 69 charges outstanding against the former Melbourne businessman Scully fled

Nestor Ramos, fülöp-szigeteki regionális igazgató szerint a három éve tartó igazságügyi harc megérte.

– Ez az ördögi Scully a gyermekeinknek elmondhatatlan horror okozott. A gyermekkoruk végetért, és még mindig rémálmaik vannak. Talán ez a bírósági döntés némi békét hozhat nekik – nyilatkozta. Scully áldozatai jelenleg a kormány és civil társadalmi szervezetek védelme alatt állnak, az átélt traumából próbálnak ébredezni – számolt be róla a Daily Mail.

Az egyik legtöbb vitát az váltotta ki, hogy az ausztrál adófizetőknek eddig 500 ezer ausztrál dollárba, azaz mintegy 103 millió forintba került a pedofil védelmének költsége 2015 óta. Az esetből okulva, és a közfelháborodás miatt Christian Porter ausztrál főügyész igéretet tett arra, hogy a jelenlegi támogatási formát felülvizsgálják.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet