Felbukkan a delikáteszboltokban és a piacokon, de a tavaszi kirándulások során is érdemes odafigyelni rá: akácosokban, cserjésekben, kerítések mentén gyakrabban megtalálható.
Tökéletes receptek a Gasztro magazinban, keresse minden második kedden a Borsban!
Fizessen elő a Borsra kényelmesen: online, bankkártyával!
Az ánizsra emlékeztető illatú, édeskés növényt gyakorta termesztik is, de a kora tavaszi hónapoktól kezdve júniusig az erdőben is megtaláljuk. A francia konyha kedvelt fűszere, zöldség- és csontlevesek, baromfiételek, mártások ízesítője. Kiváló még sült húsok, főleg báránysültek, tojásételek, halak fűszerezésére is.
A teljes cikket elolvashatja a keddi Gasztro magazinban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.