Elmondhatatlan boldogsággal és energiával tölt el sokakat a reggeli friss forró kávé, de sajnos, mint szinte minden, ami örömöt okoz ez is káros sőt, még hizlal is. A DailyMail által megkérdezett Geraldine Georgeou dietetikus szerint nem is azzal a cukormennyiséggel van a legfőbb probléma, amit saját magunk beleteszünk, sokkal inkább a rejtett zsírokkal és más anyagokkal, amit használnak a különböző kávékhoz.
A legnagyobb gondot a kávékhoz hozzáadott rengeteg ízesítő, karamella, vanília, mogyoróvaj és különböző szirupok jelentik, melytől igazán különleges lesz a kávé, de valójában ezek olyan anyagokat tartalmazhatnak, amelyek nagyon károsak lehetnek az egészségre, és nem vagyunk tisztában sem a zsír, sem pedig a cukortartalmukkal. Ráadásul a legtöbb kávét magas zsírtartalmú tejszínnel készítik, hogy még ízletesebb legyen, így szinte képtelenség megmondani, hogy valójában mennyi cukrot és zsírt tartalmaz egy-egy csésze.
A DailyMail rangsorolta a kávékat a legkárosabbtól egészen a legegészségesebbig, és az eredmény egészen elképesztő lett. A legrosszabbnak sokak kedvencét, a mokka kávékat találták, melyhez a hozzáadott szirupok és ízesítők jóval több cukrot tartalmaznak, mint azt elsőre gondolnánk, és kifejezetten károsak az egészségre. A hosszúkávét közepesnek minősítették, mely ugyan nem tartalmaz se tejet, se cukrot, de önmagában nagyon keserű, így mégis kénytelenek vagyunk felturbózni cukorral és tejjel kicsit, hogy élvezhető legyen. A legjobbnak a piccolo lattét találták, ez egyszerű espresso kávé, melyet tejjel öntenek fel és amely mindössze 60 kalóriát tartalmaz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.