Aktuális

Videón, ahogy egy bőröndben cipeli volt feleségének a holttestét

Bors

2018. február 3. szombat 17:00

Egy biztonsági kamera felvételein látható, ahogy egy utcán az 51 éves Ashwin Daudia egy bőröndben húzza maga után felesége holtestét, miután megfojtotta a nő sálával. A férfi azért gyilkolta meg korábbi partnerét, a 46 éves, kétgyermekes Kiran Daudiát, mert a válásuk után hajléktalanná vált, és elkezdett ismerkedni egy másik férfivel. Egy szomszédos ház tövében hagyta a táskát Daudia.

A házaspár 26 éven élt együtt, három évvel a gyilkosság előtt váltak el, de még két évig egy tető alatt éltek, a házukat pedig Daudia testvére kezdte el árulni. Pont aznap, tavaly január 16-án, amikor bejelentették Kiran eltűnését.

A bíróságon elhangzott, hogy a férfi a nő sálával gyilkolta meg exét, majd el is tüntette a gyilkosság nyomait, kitakarított. A férfi azután egy bőröndbe rakta a hullát – illetve egy másodikba, az első kicsinek bizonyult –, majd egy másik táskába belerakta a nő cókmókjait is még mielőtt hazaért volna a 17 éves fiuk.

Daudiát életfogytiglani börtönre ítélték, ami azt jelenti, hogy legalább 18 évet kell a rácsok mögött maradnia. Érzelmek kimutatása nélkül fogadta el a rá kirótt büntetést.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet