Aktuális

Hajfestés miatt duzzadt kétszeresére a nő feje

Bors

2018. február 15. csütörtök 21:00

Lauren Woods a Clairol’s nevű hajfesték használata előtt – sokakkal ellentétben – még a javasolt bőrtesztet is elvégezte, de az élesben történő használatkor mégis azt tapasztalta, hogy az arca puffadni és égni kezdett. Két alkalommal is elment emiatt a helyi kórházba, ám mindkét alkalommal hazaküldték némi gyógyszer kíséretében, a helyzet pedig továbbra sem javult, sőt: az arca az ezt követő napokban tovább dagadt. A helyzet egészen odáig fajult, hogy az egyik reggel már a szemét sem bírta kinyitni, ekkor újra kórházba vonult – némi segítséggel –, immár harmadik alkalommal, ekkor már azonnal infúziót kapott, amiről képet is közzétett az interneten.

– Sosem gondoltam, hogy valaha is ilyen helyzetbe kerülök, kérlek titeket, minden alkalommal végezzétek el a bőrtesztet otthoni hajfestés előtt! – írta a képhez Lauren. – A tesztet én is elvégeztem, 24 órát vártam és nem jelentkezett semmi irritáció, utána festettem be a hajam. Másnap este, tusolás közben vettem észre, hogy valami nem stimmel. A homlokom bedagadt, a fejbőröm égett. Nem sokkal később már a szemem is felduzzadt. A kórházat kétszer megjártuk a barátommal, mindkét alkalommal szteroidokat és allergiagyógyszert adtak, azt mondták, hogy néhány órán belül  ezektől lemegy a duzzanat. Nem ment le, sőt, másnap reggel már a szemeimet sem bírtam kinyitni – magyarázta a Metronak.

Woman says she was hospitalised three times after using home hair dye

Lauren Woods shared images showing her with a swollen head and puffy eyes. Ex football coach Barry Bennell found guilty of three further counts of sexual abuse She claims the reaction is to Clairol's nice 'n Easy hair dye, despite carrying out a patch test before applying the dye to her hair as usual on Thursday 8 February.

Lauren azért tette közzé a neten az esetet, mert szeretné, ha másnak nem kéne annyi szenvedésen átmenni egy egyszerű hajfestésért, mint neki, mert határozottan nem éri meg. Felhívta az emberek figyelmét, hogy festés előtt mindenképp végezzék el az irritációs tesztet, mert nem véletlenül kéri ezt a használati utasítás.

A történetét olvasva más áldozatok is közzétették a személyes élményeiket. Van, aki hét napot töltött kórházban ugyancsak hajfestés miatt, ebből négy napig ráadásul nem is látott, mert úgy be volt dagadva a szeme.

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Ezzel az autócsodával ment edzésre Dzsudzsák Balázs Debrecenben - fotó

888.hu

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

origo.hu

124 mérges kígyóval körbevéve találtak holtan egy férfit az otthonában – videó

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

origo.hu

Apáti Bence: Így lapítanak a Telex, 24, 444, Hvg őrkutyái