Aktuális

Gyereke született a lánynak az apjától, össze akartak házasodni

Bors

2018. február 4. vasárnap 20:00

Forrás: Facebook

Letartóztatták a múlt héten az észak-karolinai Knightdale-bena 42 éves Steven Pladlt és lányát, a 20 éves Kati Pladlt vérfertőzés miatt, miután született egy közös gyerekük, és azt tervezték, hogy össze is házasodnak. A párt a férfi felesége, a lány anyja jelentette fel.

Katie-t még 1998 -ban, csecsemő korában adoptálták egy másik államba az USA-ban, 2016 augusztusában, mikor 18 éves lett vette fel igazi szüleivel újra a kapcsolatot, a Facebook segítségével bukkant rájuk – számolt be róla a KRON 4.

A lány beköltözött hozzájuk és másik két gyerekükhöz a Richmondhoz közeli otthonukba még abban a hónapban, mikor megismerkedtek, majd nem sokkal később, három hónapra rá szülei elváltak egymástól. A volt feleség a rendőröknek azt mondta, hogy Steven az utolsó hónapban, mielőtt elköltözött volna, a lánya szobájában aludt már esténként. Igaz, állítólag még csak a földön.

A letartóztatási parancs szerint a két másik gyerekét Steven arra kérte, hogy Katie-re mint mostohaanyjukra gondoljanak, még akkor is, ha igazából testvérük.

Az asszony akkor tudta meg, hogy Katie terhes és Stephen az apa, amikor egy másik gyerekük naplójában elolvasta azt 2017 májusában. Ezzel szembesítette is a nő volt férjét, aki elismerte, hogy így van, sőt, azt is hozzátette, hogy azt tervezik, össze is házasodnak. Júliusban Katie Instagram-oldalára egy olyan képet posztolt, amihez azt írta, hogy házasok, noha ezt törvényesen nem tehették meg. Egyébként sem szégyenkezett az élete miatt, több képpel is dokumentálta közösségi oldalain magánéletét apjával.

A rendőrség elmondása szerint a pár 2017 májusában elköltözött Wake megyébe, majd  2017 novemberében elfogatóparancsot adtak ki ellenük, de csak január végén sikerült letartóztatni őket Knightdale-ben. A letartóztatási parancs szerint a gyerekük novemberben született, velük is volt, mikor elfogták őket.

Mindkettőjüket 1 millió dollár, vagyis 350 millió forint ellenében engedték volna szabadlábra, amit Steven ki is fizetett, Katie viszont a rácsok mögött maradt. Azt nem tudni, hogy a csecsemőjük kinek a felügyeletére van bízva. A friss szülők 1-5 év börtönbüntetést kaphatnak.

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Cseh lap: Orbán Viktor egy eddig ismeretlen kihívással fog szembenézni

metropol.hu

Harry herceg végleg elszakadhat a királyi családtól

life.hu

Ő a világ legkoszosabb embere: közel hetven éve nem mosakszik, dögöket eszik, és trágyával tömi pipáját

magyarnemzet.hu

Eddig bírta a kommentáradatot az egykori szépségkirálynő új barátja

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd ? 13 receptötlet, hogy hibátlan legyen a hétvégi ebéd

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

life.hu

Az AstraZeneca oltás újabb ritka mellékhatására derült fény

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

ripost.hu

Kulcsár Edina új párja nem mondott igazat? Kínos dologra derült fény

origo.hu

Házkutatások sora a momentumos Cseh Katalin ügyében