Aktuális

Lement a boltba, vett egy üdítőt, a hentes pedig bemosakodott

Bors

Létrehozva: 2018.01.01.

December 26-án egy kaliforniai nő bement az egyik helyi boltba, toporgott az üdítők előtt, majd kiválasztott egyet és pénztárhoz ment. Éppen fizetnie akart, de ehelyett lerogyott, majd az üzlet közepig eljutott és csak azt ordította a pénztársonak: Hívd a 911-et! - írja a UPI. A bolt tulajdonosa, Issimar Sepulveda látta, hogy a pénztáros hívja folyamatosan, de nem éri el őket, azonnal a nőhöz sietett. A nő csak azt kiáltotta, ó Istenem, a baba, a baba!

Pár perc múlva megszületett a kisfiú, akihez a hentes rohant oda elsőnek, hogy elvágja a köldökzsinórt. Persze előtte levette a véres kötényét és még kezet is mosott. A kisfiú színe viszont aggódalomra adott okot. Sepulvedának van két gyermeke, így tudta, nem jó jel, hogy a baba egyre lilább. Amíg a mentő nem érkezett meg, a tulajdonos tudta, hogy szabaddá kell tenni a légutakat, különben a kisfiúnál oxigénhiány fog fellépni.

A mentők közben azt javasolták a pénztársonak, hogyha túl vannak a légutak kitisztításán, tartsák melegen a kicsit, amíg meg nem érkeznek. Sepulvedáék így is tettek. Mire megérkezett a segítség, túl volt a baba az életveszélyen. A bolt kamerái pedig rögzítették, hogyan szült meg az asszony az üzlet közepén, és hogyan mentette meg Sepulveda a kicsit.

A mentők miután bebugyolálták a babát, az anyjával együtt elszállították a legközelebbi kórházba. Állítólag mindketten remekül vannak. A boltos azonban nem nyugodott meg, ugyanis ismeri a kismamát. Tudja, hogy milyen szerény körülmények közt él, tudja, hogy a kisfiú apja nincs velük, pont ezért meg is osztotta a történetet a szülésről, hogy adományokat gyűjtsön a csonka családnak.

Sepulveda persze a mai napig nem tért magához, hiszen ritkán kell egy átlagos embernek a saját boltjában egy újszülött életét megmenteni, miután a személyzettel karöltve, levezette a szülést.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek