Aktuális

Nincs ötlete szilveszterre? Adunk pár tippet

Bors

Létrehozva: 2017.12.30.

<p>Ha nem egy házibuliban vagy a tévé előtt akarjuk elbúcsúztatni az óévet, idén is számtalan szilveszteri programlehetőség nyílik számunkra országszerte. Általánosságban elmondható, hogy ha enni-inni akarunk és még élőzenét is szeretnénk, alaposan a pénztárcánkba kell nyúlnunk, akad azonban olcsó szórakozás is.</p>

Fényűző helyek

Gellért Szálló

Igazi íz- és időutazásra mehetnek azok, akik a Gellért szállóban töltik az estét. Nagy Feró, Kovács Kati és Janicsák Veca legnagyobb slágereire lehet majd énekelni és táncolni hajnalig. Ám a korlátlan étel- és italfogyasztáshoz jó mélyen a zsebbe kell nyúlni: negyvenezer forintba kerül, hogy az első üdvözlő koktélt Lajsz András és csapata kínálja fel.

BAALBEK

Ha valaki esetleg unja a rántott húst, búcsúztassa libanoni gálavacsorával az esztendőt a Baalbekben. Többek közt humusz és citromos báránykolbász lesz a menü, de a bátrabbak a tigrisrákot is megkóstolhatják. A hangulatért hastáncosok felelnek, de a szórakozás itt sem olcsó: száz euró, vagyis mintegy harminc­ezer forint.

Sétahajó

Lehet-e annál impozánsabban köszönteni az új évet, mint Budapest közepén, a Duna hul­lámain ringatózva? A Budapest All Inclusive Sétahajó Szilveszter és Retro Party – harmincezer körüli összegért pontosan ezt ajánlja. Miután felszálltunk a Szent István parknál, ehetünk-ihatunk, miközben Budapest fényeiben gyönyörködhetünk. Mire partot érünk, már 2018-at írunk.

Megfizethető programok 

Ügetőszilveszter

A közel húszéves tradícióval rendelkező Ügetőszilveszter azért is kiváló program, mert korán vége, utána bárhova mehetünk tovább. Izgalmas futamok, klasszis lovak, fergeteges hangulat a Kincsem Parkban. A jegyek elővételben kaphatók. 

Négyeshatos kocsma 

A Nagykörút leginkább fiatalok által kedvelt kocsmáját, a 4-6-os villamos megállóinál található Négyeshatos kocsmát inkább azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének tízezreket költeni. Készüljenek viszont a tö­megre és arra, hogy ha megéheznek, el kell menniük a sarki gíroszosig, a Négyeshatos kocsmákban ugyanis nem lesz ötfogásos vacsora. 

TEREM 

Az se essen kétségbe, aki Da­vid Hasselhoff-fal és Britney Spearsszel akar áttáncolni 2018-ba. A TEREM nevű szórakozóhelyen ugyanis Vissza a 90-es és kétezres évekbe! buli lesz. Az elővételes jegy mindössze háromezer forint, de a helyszínen is csak egy ezressel drágább.

Rózsa Művelődési Ház

Mitévő legyen, aki fa­latozni is szeretne, élőzenét is szívesen hallgatna, de nincs több tíz­ezer forintja a szilveszterre? Irány a Rózsa Művelődési Ház, ahol Peter Srámek lesz a sztárvendég. A belépő 6900 forint, és ebben már a menü is benne van. 

Éjszakai séta a Mátrában

Aki december 31-én is formában akar lenni, a Mátrafüredről este nyolc és tíz óra között induló gyalogtúrát választhat­ja. A nevezés ingyenes, a nem min­dennapi élmény garantált. A táv húsz kilométer, a szint­emelkedés pedig ötszáz méter, ezért csak olyanok próbálkozzanak, akik rendszeresen túráznak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek