Aktuális

Nem emlékszik semmire Burkus Vanessza az elmúlt fél évből

Bors

Létrehozva: 2017.12.05.

Már otthon van, de rengeteg munka áll előtte, hogy visszanyerje régi életét Burkus Vanessza. Édesapja egész nap mellette van, munkát sem vállal emiatt, de otthonukba folyamatosan érkeznek a szakemberek is, hogy együtt segítsék Vanessza felépülését, írja a Blikk. Akad, aki a mozgásterápiát végzi, de egy másik szakemberrel a 18 éves lány emlékezetének visszahozatálán is dolgoznak a megfelelő agyi rész edzésével.

– Nagy előrelépés, hogy a rehabilitációs intézetből eljöhettünk, és Vanikám itt van velünk. A memóriájával és a mozgásával még komoly bajok vannak. Nem emlékszik semmire, ami május után történt vele. Érdekes, hogy a régmúlt történéseivel tökéletesen tisztában van, nyártól azonban teljes filmszakadás. Képeket mutatunk neki, hogy tudja, mik történtek vele – mesélte Sándor, az édesapa.

– Én is elfáradok, de a nyavalygásnak nem most van itt az ideje. Semmiféle fizikai tünet, álmosság vagy éppen kimerültség nem érdekel, csak a lányom gyógyulása. Anyagilag sem egyszerű nekünk ez a történet, hiszen mindent nekünk kell fizetni, kivéve a fizikoterápiát, mert azt egy magánklinika átvállalta helyettünk. Nemsokára kell visszamennünk a rehabilitációs intézetbe, és ott eldől a kezelése további menete, és az, miket kell megtennünk még együtt Vanival ahhoz, hogy minden végre rendben legyen vele. A lányom egyébként nagyon kitartó, egy pillanatra nem tört még meg, nem akarta feladni, döbbenetes erővel küzd – mondta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek