Aktuális

Agyonverte a férfit egy somogyi nő, mert az szexet akart tőle

Bors

Létrehozva: 2017.12.10.

A 43 éves nő meglehetősen rossz néven vette, hogy 76 éves ismerőse arra kérte, a kölcsönadott pénz visszafizetését természetben rendezze. A nő ököllel nekiesett a bácsinak, majd addig rúgta, míg mozgott. 

A Somogy megyei nő és a 76 éves férfi 2008-ban ismerkedtek meg, közöttük baráti kapcsolat alakult ki. Együtt jártak szórakozni, közösen főztek és együtt italoztak. Időnként, alkalmi szexuális kapcsolat is volt köztük. A hosszabb ideje szociális segélyen élő nő rendszeresen kért kisebb kölcsönöket tőle. 2014. márciusára 13 ezer forintos tartozást halmozott fel.

2014. március 18-án az esti órákban az asszony azzal kereste fel a férfit a lakásán, hogy újra pénzt kérjen kölcsön tőle. A férfi azonban a korábbi tartozást kérte vissza, az újabb kölcsönt és a tartozás elengedését attól tette függővé, ha a nő lefekszik vele.

Ettől a kéréstől az asszony indulatba jött, ököllel megütötte a bácsi mellkasát, aki ettől hanyatt esett és súlyos koponya sérülést szenvedett. A földön fekvő férfit többször nagy erővel megrúgta, és a mellkasára taposott. 

Az ügyben várhatóan hétfőn hoz jogerős döntést a Pécsi Ítéltőtábla, az asszonyt elsőfokon 13 év fegyházra ítélték. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek