Aktuális

Nem boszorkányság a mágia! A legdivatosabb ezoterikus trendek

Bors

Létrehozva: 2017.11.02.

Kipróbálna valamilyen ezoterikus módszert, de fogalma sincs, hogy hogyan működnek ezek? Bemutatjuk az öt, most legfelkapottabb misztikus technikát, amelyek azt ígérik, hogy változtatnak az életén.

Forrás: Thinkstock

Gyógyítás kristályokkal

Járt már olyan ismerősénél, akinél különféle kristályok voltak kirakva a lakásban? Ugye sejtette, hogy ezek nem csak díszek? A kristályok a csakrákon keresztül orvosolják a betegségeket. A különféle kövek más és más színnel és minőséggel, gyógyító képességgel rendelkeznek. Már a vásárlás során is tudatosan kell eljárnia. Nem feltétlenül a szép küllemű és hibátlan darabokat kell keresni! Meg kell vizsgálni a kő kisugárzását. Ha érzésre nem vonzó, akkor nem szabad megvenni. 

Tibeti hangtál

Ez a tárgy – nevéből fakadóan is – egy olyan edény, amely Tibetből ered. Azonban nem tálalásra használják, hanem különböző eszközök segítségével hangokat adnak ki vele. Hogy ez mire jó? Már sok ezer évvel ezelőtt létezett ez a módszer, már akkor is említést tettek róla. A mai napig számos meditációhoz használják, a tudat megfelelően laza, de egyben mégis éles állapotába hozásához. Ez segíti az elmélyülést, hisz zűrzavaros tudatállapotban, zaklatott lélekkel nem lesz eredményes a meditáció.

Jótékony hatását annak tulajdonítják, hogy az emberi test hetven százaléka vízből van, és közismert tény, hogy a víz négyszer olyan jól ve­zeti a hangot, mint a levegő. Éppen ezért a tibeti hangtál jótékony hatású rezgéseit gyorsan és hatékonyan juttatják el testünk minden pontjára. Számos természetgyógyász kifejezetten gyógyításra használja. 

Számmisztika

A numerológia, vagyis a számmisztika számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer. Arra alapul, hogy a számok nemcsak mennyiségi, hanem minőségi mutatóval is rendelkeznek. A számmisztika vagyis az „isteni számvetés” népszerű volt a korai matematikusok között, de többé már nem tekintik a matematika részének és a modern tudósok az áltudományok közé sorolják.

A numerológia esete hasonló az asztrológia és asztronómia vagy az alkímia és kémia történeti kapcsolatához. 1-9-ig min­den számhoz különféle emberi tulajdonságokat, élethelyzeteket sorolnak. A születési dátum alapján mindenkinek ki lehet számolni a saját személyes számát, és ebből kiin­dulva következtetnek bizonyos dolgokra azok, akik ezzel foglalkoznak. 

Vörös fonal a csuklón

Látott már másokon vörös fonalat a bal csuklóra kötve? Ugye elgondolkodott azon, vajon mi célt szolgál? Ha hiszi, ha nem, vannak, akik hisznek abban, hogy ugyanúgy működik, mint egy védőoltás. A színeknek speciális frekvenciái és energiái vannak. A vörös a veszély színe: így megvéd bennünket a felénk irányuló ártalmaktól. Úgy tartják, az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz a kapás fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig ennek ellenkezőjét, az adást, adakozást szimbolizálja.

Tehát, ha minden igaz, a vörös fonal a bal csuklón a behatolás pillanatában csípi el a negatív energiákat. A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, mind a hét csomónak megvan a maga jelentése. Nagyon fontos, hogy olyan személy kösse fel a fonalat, aki szeret minket, s akiben mi is megbízunk. Ha magától kibomlik, akkor megtette a dolgát a védelem, kis szünet után visszaköthető.

Angyalmágia

Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van szó, hogy bizonyos szertartásokat, mágiákat végzünk angyalokkal, akikhez különféle életterületeket kapcsolunk. Különböző módokon lehet segítséget kérni védelmezőinktől. Aki hisz bennük, igyekszik bevonzani őket az életébe, és együtt munkálkodni velük. Hitük szerint az angyalok a mi szükségleteinkhez szabják a velünk való érintkezést. Így minden olyan tevékenység, amit angyalokkal végzünk, vagy olyan, amelyekben a segítségüket kérjük, meghozza munkánk gyümölcsét.

Gyógyító rezgések

– Szinte az egész élővilág kristályokból áll – kicsikből és nagyokból –, amelyek az emberi szervezetben is jelen vannak – írja honlapján, az Ezoterikus.hu-n Szatmári Nóra spirituális tanácsadó. – A kristályok képesek az információk felvételére, raktározására és későbbi tovább­adásukra, így tökéletesen alkalmasak különféle betegségek gyógyítására. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173863_auto_resized.jpg
origo.hu

Minden száj tátva marad a Real-sztár őrjítően szexi, új barátnőjének fehérneműs képeitől - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714628413
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181383_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ilyen még nem volt! Kardot rántanak, megvívnak egymással a sztárok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180980_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Jó hír a válságba zuhant magyar válogatottnak a bohócos nap végén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179772_auto_resized.jpg
ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174794_auto_resized.png
hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714628413
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181083_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kulcsár Edina: "Nem örülnék, ha a lányom ennyire kitenné magát a kirakatba"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714628413
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168040_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiadták a figyelmeztetést: automatából ivott kávét a hölgy, torkához kapva kezdett fuldokolni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ryFyxt_g2nQRoVqKGkjeG-vgMF3hk1UyrS1sddxlpQg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyMWY1YTExNjExYTQyYzdiMmQ0OWUzZDhjNGI2YWI0.jpg
Betegség

Lacusért és Bogiért küzdenek a szüleik: senki sem tudja pontosan, mi a két kisgyermek baja

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/fkTNPRW9LoZY_HPk1L6nbB-sgLO1uoiBgrzb--sll_w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0MGEyMjVmMWNjOTQ3M2E4MjJiODNlNTkwZDc1ZmMx.jpg
Brüsszel

Menczer Tamás: Nem ezt ígérték! - Videó