Aktuális

Nyomkövetőt kap M. Richárd, a Dózsa György úti tragédia okozója

Bors

Létrehozva: 2017.09.20.

Már egy hónapja házi őrizetben van M. Richárd, és ez még három hónapon keresztül így is marad, és ez még tovább súlyosbították. Eddig napi 3-5 alkalommal néztek rá a rendőrök, mostantól viszont nyomkövetőt is kell viselnie.

A Fővárosi Törvényszék szerdai tájékoztatásából – amiről a 24.hu számolt be – az is kiderül, hogy a férfi ügyeit „összeolvasztották”. Vagyis egyesítették az ellene közúti veszélyeztetés bűntettének, valamint garázdaság és könnyű testi sértés vétségének a gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőügyeit.

„A két eljárás adatai szerint a férfi éveken át megszegte a közlekedési szabályokat, ezért a bíróság egyetértett az ügyésszel abban, hogy a bűnismétlés veszélye – megnyugtatóan – csak technikai nyomkövető eszközzel küszöbölhető” – közölte a törvényszék.

Mint ismert, május 15-én a Dózsa György útnál – a kecskeméti maffiaperben is érintett – M. Richárd kabriójával belerohant egy Citroënbe, amely emiatt belehajtott egy megállóba, ahol több várakozó is állt. A kocsi két utasa – a Vízművek munkatársa – elhunyt a balesetben. Szakértők szerint M. Richárd jóval gyorsabban hajtott a megengedettnél, és egyébként sem volt jogosítványa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek